|
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhaba Erol Bey,
Garmin GPSMAP 60Csx e NavCity Türkiye haritası yüklemeye çalışıyorum ancak başaramadım. Ayrıca 60Csx e BlueChart g2 Vision haritalarınında yüklenebileceğini belirtmişsiniz . Doğu Akdeniz için Bluechart derinlik haritası nereden bulabilirim ve nasıl yükleyebilirim. Paylaşabilirseniz çok memnun olurum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler . Metin |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhaba Erol abi
ben ebay'den garmin etrex venture hc aldım. Bu cihaza doğu akdeniz(iskenderun körfezi)'nin haritasını yüklemek istiyorum. Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Teşekkür ederim.
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sevgili Genco,
mesajı yeni fark ettim, kusura bakma, sana özelden cevap yazıcam, sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Erolbey merhabalar özelinizden Garmin Gpsmap 60csx ile ilgili msj yazmıştım farketmediniz herhalde. perşembeveya cuma günü İzmire gelicem ,iyi çalışmalar kolay gelsin.
![]() |
![]() |
#5 | |||||
|
![]() Merhaba Hüsnü Bey, özelden cevapladım, sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Merhaba Erol bey, İzmir Seferihisarda yaşıyorum. geçenlerde yurtdışından Garmin Nüvi araç navigasyonunu getirdim, fakat üzerinde sadece Garmin Nüvi yazıyor, herhangi bir 3 rakama rastlayamadım. Sadece çalıştırma esnasında displayde 7X diye ingilizce kısa bir yazı çıkıyor. Hangi tür Garmin cihazı olduğunu nasıl anlarım? Birde Navcity Türkiye Haritası bulunmuyor. Bunu nasıl yükleyebilir ve nerden temin edebilirim? Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
|
![]() Merhaba deniz1a,
cihazınızın menü dilini Türkçe ye çevirmek için cihazınızı açtıktan sonra ekranda çıkan anahtar ikonuna tıklatın, sonra sırasıyla yine anahtar ikonu ve dil ikonu.Buradan sesli mesajları, klavye ayarlarını ve menü dil ayarlarını yapabilirsiniz. Cihazla ilgi tüm yazılım ve ID nosu için ; cihazınızı açtıktan sonra ekranda çıkan anahtar ikonuna tıklatın, sonra sırasıyla yine anahtar ikonu- sistem ikonu -alt barda ortada duran hakkında ikonuna basarsanız tüm bilgileri ekrana çağırmış olursunuz. Harita yükleme işi için ya Garmin Türkiye sitesine üye olup oradan indirebilirsiniz ya da internette paylaşım yapan bazı sitelerden temin edebilirsiniz.Cihazı bilgisayara bağladıktan sonra yükleme işini gerçekleştirebilirsiniz.
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhaba nuvi 200 gps cihazına nasıl bluechart harita yükleyebilirim. bilgi verirmisiniz.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Sevgili Erol abi,
Garmin 420s balık bulucu ve gps aldım ve internetten BlueChart G2 Vision Ege & Marmara denizi VEU015R 2010 UNLOCKED ve Original Haritalarını indirdim. Kullanmadan önce bu konulardaki deneyim ve tecrübelerinden dolayı yardımcı olacağını düşünerek aklıma ilk sen geldin. İnternetten indirmiş olduğum bu zipli dosyaları açtıktan sonra neler yapmalıyım, haritayı nasıl çalıştırabilirim? yardımcı olursan çok sevinirim. Dört gözle bekliyorum.
![]() |
![]() |
#10 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() selam ben istanbuldan ari aranıza yeni katıldım garmin 521s gps artı balık bulucu cihazım var yurt dısından getirdim haritasını nasıl yukleyecegimi bilmiyorum yardımcı olursanız cok sevinirim tessekurler
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Deniz haritalı Garmin Nüvi 200w | levrek | Satıyorum | 7 | 28-04-2010 09:28 |
Deniz salyangozu ve deniz patlıcanı avcılığına ait yasaklar Madde:27 | MAVİ FENER | Resmi Avcılık Duyuruları | 1 | 20-02-2010 18:45 |
Rüzgar ve Deniz | adolomorola | Dökümanlar ve Makaleler | 16 | 31-01-2010 10:21 |
Deniz Yosunları ... | mufi | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 4 | 09-10-2009 19:50 |
Deniz Balıkları | Güven ÖZYELDAN | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 25-08-2006 23:37 |