|
Site Organizasyonları Sitemizin yönetimi tarafından kararlaştırılıp gerçekleştirilen organizasyonların yer aldığı bölüm... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Öyle güzel kareler varki balığın bahane , sohbetin şahane olduğu alenen ortada. Allah sohbetinizi arttırsın inşAllah. İmrendim !!!
Saygılarımla
Fatih AKDAĞ ( A RH + ) 1982 Torbalı / İZMİR İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]() |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
VİP ![]()
|
![]() Çok güzel bir org. oldu emeği geçen tüm arkadaşlarıma çooookkkk teşekkürler.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() güzel ötesi bir org. olmuş..
emeği geçen bütün abilerimi kardeşlerimi kutlarım.. geçen organizasyon iptal olmasaydı bende bu gtüzel anları yaşama fırsatı bulacaktım ama 2. organizayona coook önemli bir maruzatım olduğu için gelemedim ![]() tekrardan emeği geçen ve bu büyük organizasyonda bulunan herkesi kutlarım ![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() harika bir av olmuş Çanakkale'de yeni yeni çipura ve karagöz başlıyor inşallah iyi avlar göstereceğiz sitemizde herkese rastgelsin.
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() çok sağol mehmet hemşerim emeğine sağlık.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() emeğinize sağlık çok güzel kareler
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() umarım sağ salim 2.ci organizasyon olurda yine güzel kareler çıkar
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() gerçekten karelerden göründüğü gibi çok güzel bi gün olmuş ozamanın tekrarını ve ogün gibi hergünün öyle geçmesini dilerim tüm dostlara rastgelsin
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tüm memleket insanlarım burda...Birtek ben yokmuşum....
Harika resimler için teşekkürler arkadaşlar....Allah tekrarını her yıl nasip etsin....Çok iyi bir zamanı değerlendirme...Helal olsun...Kıskandım sizlere....
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
1 MAYIS Sığacık Organizasyonu VIDEOları | adolomorola | Site Organizasyonları | 33 | 26-11-2011 18:19 |
Sığacık Organizasyonu Bilgilendirmesi. | Anıl ÜNALAN | Site Organizasyonları | 4 | 29-04-2011 08:55 |