|
Organizasyonlar Her türlü fuar, av yarışması ve üyelerin aralarında yaptığı organizasyonlar hakkında... |
Anket Sonuçlarını Görüntüle: 22 ya da 23 nisan / kıyıdan ya da tekneden | |||
22 nisan kıyı diyenler |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 40,00% |
22 nisan tekne diyenler |
6 | 24,00% |
23 nisan kıyı diyenler |
9 | 36,00% |
23 nisan tekne diyenler |
0 | 0% |
Oylayanlar: 25. Bu ankette oy kullanamazsınız |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#51 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Muvaffak bey ellerinize sağlık. çok güzel plan oluşturdunuz.
![]() ![]() ![]() ben her halukarda geliyorum. benim ufaklığıda getireceğim. onun en sevdiği şeylerden biri balık avı. umarım hoşlanır. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#52 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Gönlüm ve kalbim herzaman sizlerle, Malum bizim memleket size 5 saat. Gönül gelmek ister ama 23 nisan tatilini yollarda geçiririz. Şimdiden sizlere rastgele oltalarınız dolu olur inşallah. Muhabbeti tahmin edebiliyorum zaten. İşin açıkcası sizleri kıskanıyorum. Saygılarımla.
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() arkadaşlar keyifli avlar.. resimlerle videoları unutmayın
![]() |
![]() |
#54 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() vay vay vay....amma çok eşrefpaşalı olmuşuz yaa....kimbilir belki de gıyabımızda karşılaşmışızdır bile...evet beyler bugün çarşamba,ufak ufak listeyi hazırlamaya başlasak iyi olucak sanırım....eller havaya...ulaşım konusunda da max.malzeme ve insan kapasitesine sahip ve de min.yakıt sarfiyati olan taşıtları belirlersek ona göre bir plan yapabiliriz...yani sırayla kimler nerelerden alınacak ya da kimler nerelere gelicek bunların planını da yaparsak son dakika stresi yaşamamış oluruz...isterseniz cumartesi kemeraltında herkese uyabilecek bir saatte buluşup tüm bunları konuşabiliriz de...
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() abi ben gaziemirde oturuyorum, arabam büyük sayılır. bu taraftan gelecek olanları gaziemir tansaş önünden alabilirim. c.tesi biraz yoğun olacağım
![]()
en güzel günlerimiz;henüz yaşamadıklarımız erhan karasu/1975/gaziemir-İZMİR Bu mesaj en son " 26-10-2007 " tarihinde saat 17:43 itibariyle er35han tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() arkadaşlar 23 nisan heryerde resmi tatil niye sanki sadece izmirdeymiş gibi biz plan yapıyoruz. adana,bursa,antalya,istanbul... siz neler yapıyorsunuz hafta sonu evdemi oturacaksınız
![]()
![]() |
![]() |
#57 | ||
Guest
|
![]() arkadaşlar aşagıdaki tabloda bundan sonraki org. ile ilgili az da olsa bilgi var
22 nisan kıyı diyenler: ***************** Adnan.....: Adnan cevat2.....:Cevat/kuşadası discus.....:serkan*Eşrefpaşa * şahin arabası var er35han..:Erhan Gaziemir .aracı var hasan64..:hasan*altındağ ramazan uçar:Ramazan theleade...:Metin/eşref paşa / uno su var cep telfonu Taygunda.. ulash........:Ulaş imbat.......: Taygun mufi.........: Muvaffak/ ayrancılar* dizzy........:Anıl/karataş türkol......:Kıvanç --------------------------------------- 23 nisan kıyı diyenler **************** catsilence: çupra........:Tamer /selçuk gıracemi....:Kürşat...buca*hyundai minibus var... mufi..........: Muvaffak /ayrancılar* uzman dr.rasgele:İshak dizzy...........: Anıl/karataş türkol.........:kıvanç ---------------------------------------- |
||
![]() |
![]() |
#58 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() eline sağlık muvaffak abi liste oluşmaya başlamış, havalar da bizden yana olursa kadro dahada genişler. hadi hayırlısı bakalım.
![]()
![]() |
![]() |
#59 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ramçoooooo.....kardeşim sende oy kullanmışsın...yoksa bize sürpriz mi yapıcaksın...
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | ||
Guest
|
![]() eksik bilgileri olan arkadaşlar lütfen muhitlerini yazsın...ki kim nerede oturuyor anlıyalım..
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bayram Organİzasyonu | kturkol | Organizasyonlar | 55 | 30-12-2006 16:19 |