![]() |
#61 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Keşke izlemeseydim. Olacak iş değil. Canilik ve katliamdan başka bir şey değil.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#62 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Videoyu izledikten sonra üşenmedim internette araştırdım. İzleyin. Birileri zavallı hayvanları katlediyor. Bu videodakiler bakın ne yapıyor?
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#63 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() İzledim gerçekten çok kötü paylaşım için sağolun
saygılar
Emre Alçı 01/02/1997 buca/İZMİR Bu mesaj en son " 04-06-2008 " tarihinde saat 12:03 itibariyle Hasan BALIKÇI tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() allah bölelerinin tez vakitte canlarını alsın ama öle acı cekmeden değil eriye eriye,parçalanarak.bu nasıl bi insanlık ayıbıdır yahu??çok acı çok. şiddetle kınıyorum
![]() |
![]() |
#65 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Abi Bu Nasıl iştir insanın içi cız ediyor bunların :@ hayret yaa şuanda pc başında saydırıyorum :@ insanlar kadar cani yaratık yoktur :@ işkence etmişler hayvanlara lanet olsun bunların gibiler :@
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
sevgiler saygılar |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Bai hakketen cinayet abi oı balıklarla yazılan türk bayrağı manyak olmus
![]()
![]() |
![]() |
#68 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bakın; görün bizde de ne cani ruhlu insanlar var..!
![]() Umarım böyle canilerle karşılaşmayız denizde..!!!! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#69 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#70 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() sizin gibi insanların insan demek zor ya bunlara hayvan dersem bile iltifat etmiş olurum yapılırmı o kadar güzel hayvanlara ya şerefsizbu japonlar başka yiyecek balıkmı yok
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Buna hayır diyebilecek bir babayiğit aranıyor... | xnode | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 31 | 06-04-2010 07:12 |
Denizlerde ki Gemileri Canlı Canlı İzleyin (Haritadan) | Taygun KOCABIYIK | Meteoroloji,Navigasyon , Harita ve Denizcilik | 12 | 22-02-2010 19:40 |
Buna da şükür. | çeşme35 | DENİZ AVI KARADAN | 2 | 12-05-2008 11:18 |
Yorumsuz Bir Video İzleyin | cevat2 | Videolar | 7 | 20-02-2007 18:01 |
Buna da şükür..... | Uzm.Dr.Rastgele | ANILAR | 11 | 02-10-2006 17:48 |