![]() |
#61 | ||
Guest
|
![]() Degerli Taygun.. bu konuda önemli olan şey başarma istegi ve hırs..bunlar sende var..
önünde daha çok yıllar var inşallah sularımızda balık nesli tükenmezse mutlaka marifetlerini göstereceksin ..kalben inanıyorum. ****.insanoğlu yeterki istesin ..her geçen gün bir önceki günden daha bilgili ve tecrübeli olunur..**** |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#62 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() teşekkür ederim
![]() Bir dahaki organizasyon için plana şimdiden başlayalım derim ben ![]() Yemek problemini çözelim ilk önce isterseniz makarna getireyim ben Yada mangal yakalım 1 dana yeter heralde ![]()
![]() |
![]() |
#63 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#64 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Cumartesi balık yakalayamasak da çok güzel bir gün geçirdik. iki kardeşimi ve iki abimi tanıdım ve bundan büyük keyif aldım. balık bahane, muahbbet şahane sözünün doğruluğuna da bir kez daha inandım. resimleri bugün düzenleyip göndereceğim. inşallah bundan sonra da böyle organizasyonlar olacak...
tekrar teşekkür ederim... Not: Tago bir dana yetmeyebilir abicim ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#65 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mert, merakla bekliyoruz....
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Erol Abi ekledim fotoğraflarımız kısmına...
![]() |
![]() |
#67 | ||
Guest
|
![]() Oltacı arkadaşlar,bahsettiğiniz bölgeleri yani ıldır-gerence hattını gece yazın çok denedim.Mıngıriden başka bir şey yapmıyor.Gidecekseniz bol yemle gündüz gidin derim.Kesin kaba lidaki-çupra alırsınız.Ama çupraların çoğu çiftlik kaçkını oluyor.Yani yanakları kırmızı değil.Herkeze rastgele..
|
||
![]() |
![]() |
#68 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Karaburun tarafında avlanan varmı.Ben tekne ile bu sezon yazın başarılı olamadım.Kalamar bile yok.Saip altı limanından açılıyoruz.Dön dolaş pek bir şey yok.Buralarda iyi netice alan arkadaş varmı ?
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Balcı Kaptan aramıza hoşgeldin imza kısmını doldurmadığından isim ve yaşını bilmeden bu şekilde hitab ediyorum. Saipaltı benim balığa çıktığım yerlerden bir tanesidir ve sürekli ikamet eden abilerimiz var onlarla çıkarım genellikle, bu yıl gitmek kısmet olmadı belkide balık olmadığını söylediklerinden dolayı kısmet ettirmedim kendime. Seninde söz etiğin gibi bu yıl çok enteresan ne balık ve kalamar yok denecek kadar azmış. Bu durum gerçekten hiç iç açıcı değil şu zamanda mercan, fangri başta güzel karagöz olması lazım bakalım ilerleyen günler ne gösterecek. RASTGELSİN.
![]() |
![]() |
#70 | ||
Guest
|
![]() Arkadaslar, araniza yeni katildim. Uzun yillar sonra Izmire geri dondum ve cok meraklisi oldugum kiyidan balik avciligina da tekrar basladim. Izmir civari kiyidan balik avlanacak yerleri tarif etmeniz mumkun mu. Organizasyon yaparsaniz da severek katilabilirim.
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Tüyo | mufi | Mazmoz (Yemleme) | 14 | 30-04-2010 17:40 |
İzmirliler bu fuar güzel fırsat.. | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 08-12-2006 06:55 |