|
Organizasyonlar Her türlü fuar, av yarışması ve üyelerin aralarında yaptığı organizasyonlar hakkında... |
Anket Sonuçlarını Görüntüle: 22 ya da 23 nisan / kıyıdan ya da tekneden | |||
22 nisan kıyı diyenler |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 40,00% |
22 nisan tekne diyenler |
6 | 24,00% |
23 nisan kıyı diyenler |
9 | 36,00% |
23 nisan tekne diyenler |
0 | 0% |
Oylayanlar: 25. Bu ankette oy kullanamazsınız |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#81 | ||
Guest
|
![]() İyide Uzman doktor maden pazar balıga gidecen nedn beraber olmuyoruzki???
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#82 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#83 | ||
Guest
|
![]() Metin sana da geçmiş olsun kendine iyi bak kardeş
|
||
![]() |
![]() |
#84 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#85 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#86 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
Muavffak abim benim,kefalim uzmanım dokturum.... ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#87 | ||
Guest
|
![]() İshakcım elbet bir Allahın kulu seni biryerlerden alırdı... Bak Gaziemirdeki kardeşimiz Erhan beni Gaziemirden alacagını söyledi. Allahrazı olsun
Arkadaşlar artık yarın 12 ye kadar kim / kimi nereden alabilir..? neyse yakıt ortak verilir.. bu ekrandan geç olmadan yapacaksak yapalım şu toplantıyı.. zaten bu güne kadar 3/5 li gittiğinizde kim kimi alıyorsa aynen alsın..bu akşam yazışalım. netleşsin.yarın akşama kadar netleşmezse bidada da gelmem valla..cuma akşamına geldi halen netlik yok...tık yok.. Cevat Bursalardan geliyor bodruma oradan ta izmire bizi görmeye..gidilecek yer neresi ona kararverelim... bugün hava sakin gibi gözükmesine ragmen yine kuzeyli rüzgar üfledi bu demektirki pazar gidilecekse dediğim gibi yarımadanın güney sahillerine gidilecek bu arada 2, şahıslardan kulagıma gelen bilgiyi aktarıyorum (oraları bilmem) karareis balık çiftliklerinin oradan 300/400 gr. lık çipuralardan bolcana tutulmuş.. kıyıdan bizim gibiler...den aldım haberi.. Bu mesaj en son " 20-04-2007 " tarihinde saat 18:21 itibariyle mufi tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
![]() |
#88 | |||||
|
![]() Kimseden tık yoksa tık yaratalım muvaffak abicim.
Yer olarak GERENCE olması taraftarıyım geçen hafta serkan abiyle gittiğim yer gayet güzeldi kalabalık avlanmaya uygun dip yapısı pek takılmıyor çuprada var kefalde var muvaffak abimiz için ![]() Serkan abi beni alır yol üzerinden biz onur abiyi alabiliriz. Serkan abi şehir dışında şu an karar yetkisini bana verdi ![]() Kıvanç abi narlıderede oturuyor zaten rica edersek akşamdan yem işinide halleder diye düşünüyorum. Erhan abide muvaffak abiyi alıcak tamamdır. Cevat abiye telefonumu vermiştim buluşma yerini ve saatinide kesinleştirelim aradığında net cevap verebilelim. Gün 6 gibi aydınlanıyor av yerinde 6 gibi olsak tam süper olur diye düşünüyorum. Buluşma yeri için ise balçova kipa önü olabilir herkesin bildiği bir yer. Saat 4:30 gibi kipanın önünde buluşursak rahat rahat acele etmeden yavaş yavaş gerenceye tam vaktinde varırız. O saatte açık yer bulamıycağımız için bir önceki günden gerekli nevaleyi hazırlamak gerek. Ne yiyip ne içicez onada karar verelim ona göre yarın alışverişimizi yapıp çantalarımızı hazırlayalım.
![]() |
![]() |
#89 | ||
Guest
|
![]() oyyyyy..yav 4,30 da kipada buluşmak demek benim 3,30 da evden çıkmam lazım ki 3,30 da neyle gelirim gaziemire elimde olta sırtımda çanta ..dur bu durumda cevat eger bu taraftan gelecekse ve yine bu tarafa dönecekse acaba beni anayoldan alırmı ona ulaşmam lazım tago cevat kardeşimizi arasana... ok derse ben devreye gireyim olursa en azından ona rehber de olurum..
|
||
![]() |
![]() |
#90 | |||||
|
![]() Numaramı özelden yollamıştım ama cevap gelmemiş muvaffak abicim ancak ararsa o zaman durumu bildirebilirim.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bayram Organİzasyonu | kturkol | Organizasyonlar | 55 | 30-12-2006 16:19 |