![]() |
#1 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Sevgili arkadaşlar,araştırmalarım sonucu Maruto iğneleri siz değerli dostlara,çipura avlarınızda şiddetle tavsiye ediyorum.Madya yemi ile kullanıldığında iyi neticeler alınacağına ben şahsen inanıyorum...
Sağlam ve bir o kadar da güven veren bu iğnelerin ana vatanı tabi ki Japonya...adamlar bu işi gerçekten iyi biliyor. Model olarak ; Maruto 521 Bronz No: 2 ![]() Maruto 6663 Siyah No: 1-2 ![]() Maruto 9679 Siyah No: 1-2 ![]() Maruto 9944 Siyah No: 1 ![]() benim tercih ettiklerim.Yakın zamanda inşallah deneme fırsatım olacak,alıp deneyen arkadaşlarımdan methini sıkça duyuyorum.İyi avlarımız olması dileklerimle...RASTGELE
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Paylaşım için teşekkürler.
İğnelerin görüntüsü bile güzel. ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Üstad
|
![]() Emeğine yüreğine sağlık kardeşim
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Paylaşım için teşekkürler. Maruto'nun sert dövme iğnelerini kullanmıştım ama uç kapanıklığı ve sert oluşunun dezavantajlarını çok yaşamıştım sanırım bunlar yeni modeller, kullanıp göreceğiz.
Paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Maruto 6663'ün kullandığım bir iğne olduğunu farkettim fakat bu iğneler hakkında biraz sıkıntı yaşadım iğnenin uç noktalarının içeriye dönük oluşu verim düşüklüğüne neden oluyor, bu iğnelerden pek verim aldığımı söyleyemem fakat diğer modeller hakkında daha pek tecrübe edinmiş değilim denemekte fayda var diye düşünüyorum.
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Sevgili Mehmet kardeşim, çok faydalı bir paylaşım olmuş..
![]() ![]() Mutlaka alıp,deneyeceğim...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İğne seçimi | remzihope | Balik Avı İle İlgili Tüm Linkler | 7 | 28-11-2011 18:16 |
İğne kataloğu | mufi | Olta Nedir? | 18 | 07-11-2011 09:04 |
İğne | senol232 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 6 | 26-08-2011 22:41 |
İğne ve boyları | Güven ÖZYELDAN | İğnelerle İlgili Herşey | 6 | 06-07-2010 13:00 |
Geçmiş Zamanda Yapılan Levrek Avlarım,Yapacağım Avların da Teminatıdır. | Süleyman ONUR | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 15-10-2009 19:08 |