|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() selamun aleykum...forum üyesi arkadaşlar...acemi bi balık avcısı olarak tecrübelerinzi dinlemek istiyorum...özellikle ilk öğrenmek istediğim tatlısuda kış aylarında (ankara) balık avına giden arkadaşlar varmı teşekkür ederim şimdiden...
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mürsel bey aramıza hoşgeldiniz. Tatlısu avı yapan arkadaşlar size yardımcı olacaklarıdır.
Bu arada sizde imza ayarlarınızı tamamlayabilirseniz sizi daha iyi tanımış olur ve hitapta sorun yaşamayız. Keyifli ve uzun soluklu paylaşımlar dilerim.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Merhaba Mürsel bey aramıza hoşgeldiniz. Tatlı su avı yapan çok fazla üyemiz olmasada size yardımcı olmaya çalışacaklardır.
Katılımlarınızı bekliyoruz.
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() hoşbuldum tekrardan merhaba...ancak haklıısnız tatlısu avıyla ilgili arkadaşlar yok galiba izmir merkezli bi site olduğunu farkına varmış olsaydım gereksiz yere vaktinizi almazdım teşekkürler...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Öğrenmek isteyip sorduğunuz sorularda yeterli bilgileri alacağınızı düşünüyorum. Saygılarımla.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
tüm balık tutkunlarına merhaba | falcon1 | Tanışma | 7 | 29-12-2010 18:13 |
Tatlısuda Kış Mevsiminde Balık Avcılığı | dizel45 | TATLI SU AVI | 10 | 31-01-2010 21:15 |
tatlısuda turna tuzlusuda levrek hazırlıkları | cevat2 | Yapay Yemlerle İlgili Herşey | 6 | 11-04-2007 23:10 |
ekim ve kasım aylarında denizlerde ne avlanır | Bir Dost | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 11 | 22-08-2006 06:53 |