|
![]() |
#1 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Dostlar makinelerimin miladı dolmak üzere,
Son kullandigim shimano 4000fb'den hem denizde hem karada memnun kaldım. Ozellikle denizde uskumru-istavrit caparisi yaparken kullanabilecegim Yuksek devirli olup, astronomik rakamlı olmayan; hangi makineyi onerirsiniz??
'USKUMRU TEAM' ERSOY AKSOYADANA 1985 0 Rh (+) BORNOVA-İZMİR ![]() ![]() ![]() ![]() Bu mesaj en son " 25-11-2011 " tarihinde saat 11:48 itibariyle EAKSOY tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Not: Suan kullandığınız makinalari da belirtirseniz öğrenmek isteriz.
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
Sevgili Ersoy, benim kıyı avlarımda kullandığım ve bana göre yaptığı iş dört dörtlük olan Ryobi Ecusima 6000 Vİ sana şiddetle öneririm...Fazla abartı olmazsa bildiğin bir IRGAT diyebiliriz...Tabi ki karar senin,belki diğer katılanlarda iyi makinalar önereceklerdir.ama şu bir gerçek kime bu makinadan aldırdıysam bana dua ediyor ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bir Ecusima kullanıcısı olarak bende size Ecusima'yı öneririm tekneden kullanacağınız için 8000Vi modeli sizin için daha ideal olacaktır.
Eğer maddi konuda biraz açılmak isterseniz ve makinayı çok uzun süre kullanmayı hedeflerseniz Okuma Salina'yı size öneririm kullandım ve hayran kaldım diyebilirim ![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Üstad
|
![]() Ersoyum ben hemen hemen her hafta balığa gidiyorum kullandığım mağzemeler 20.25 liralık 3 m. lik kamışlar makinada kumyang paragon diye makinalar aşağı yukarı 6 seneden beri kullanıyorum tabi bakımları da zamanında yapıyorum hiçbir sorunum yok Yannız şu bir gerçek iş kalamada bitiyo kalamalar devamlı açıktır
FİYATI 70 civarı şu anda ortalama. yardımcı olduysam ne mutlu bana |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
Sevgili Anıl Okuma Salina gerçekten çok güzel bir makina...Jig hevesi ile almıştım,yarım saat deneme amaçlı kullandım.Baktım ki jig avları bana göre değil ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Mehmet abi, Murat abi, Anılcım önerdiginiz makinalari
Kumyang Paragon Ryobi Ecusima 8000Vi Ryobi Ecusima 6000 Vİ Okuma Salina tek tek gözden geçirdim özelliklerini karşılaştırdım ilginize tesekkur ederim benim aklimda Ryobi OASYS 8000 vardı, bu sabah av marketlerinden birine girdim makinalara baktım Ecusima 8000Vi hoşuma gitti ve aldım, tek dezavantajı yedek kafası yok fakat fiyatı bence cok uygundu; organizasyonda deneriz artık. Ilginize cok tesekkurler
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
Sevgili Ersoy marka ve model olarak iyi bir seçim yapmışsın,hayırlı olsun.Çok iyi avların olması dileğiyle...
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Ege, makinanin fiyati 100tl.
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() sorulmaz ama bende makine arıyorum aldığın makinenin fiyatı ne kadardı ??
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Birkaç tavsiye | fahrettin | TATLI SU AVI | 2 | 06-08-2009 21:52 |
Urunler Tavsiye | social | Malzemeler ve Bakımları | 10 | 08-03-2008 08:25 |
Bir tavsiye | social | DENİZ AVI KARADAN | 4 | 04-03-2008 15:11 |
Rapalacılara tavsiye | erkepli | AT-ÇEK | 19 | 21-12-2007 14:26 |