|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar slm.ben ıspartadan murat.şu anki gördüğünüz levrekler ayrı tarihlerde 2005 yılında ısparta-antalya karayolu üzerindeki karacaören barajında tarafımdan yakalanmıştır.eğer ip ucu isterseniz ve yorum atarsanız çookk sevinirim.hepinize saygılar..
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Arkadaşım murat seni iyi tanıyorum ve balıkcılığınıda biliyorum.
bundan sonrada avının bereketli olması dileğiyle!!.RASTGELE |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bravo Murat arkadaşım çok güzel balıklar nasıl yakaladığını anlatırsan bizim bilgilerimize de başka bilgiler katarsın yazını bekliyoruz tebrikler.
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() tebrik ederim, gerçekten çok güzel balıklar...
devamını da dilerim ![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() ben 0,25 örgü misina kullanıyorum her şeyden önce.hem ince hem sağlam oluyor.makina 3 bilyeli remixon hem pahalı değil hem çok iyi.2,10 luk karbon kamış ile takım tamam.genelde 5 taakımla avlanırım.yem olarak canlı gümüş balığından şaşmamanız gerek.yemi sırtından bir kere takarak atıyorum.işte burada örgü misinanın hafifliği bana yarıyor.attığım canlı yem tek savurma yaptığım için hem uzağa gidiyor hemde hayvan yemi alırken tırsmıyor.iğne önde 50 cm arkada fırdöndü ve 30 gr oynar kurşunda onun arkasında.yem dibe oturunca freni boşaltıp yarım mt de bolluk veriyorum oltayı germeden.çünkü levrek yutarken hissetmemeli.eeh daha sonrası yutunca malum gerisi size kalmış.bol şanslar.ayrıca bu hayvanın en verimli av verdiği saat gün batımından bir saat öncesi ve batımından 3-4 saat sonrası..
![]() |
![]() |
#6 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Murat kardeş tebrik ederim ve başarılar dilerim. Örgü ip makinadan sıyrılıp gitmiyormu? bu konuda bilgi verirsen sevinirim. SAYGILAR
DENİZE GÖNÜL VERMİŞ HERKESE SELAM HALDUN YALIMLI 1975 T.A.K. İZMİR-İZMİR-İZMİR haldunyalimli@gmail.com Bu mesaj en son " 07-03-2006 " tarihinde saat 18:57 itibariyle HALDUN YALIMLI tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bilgi için teşekkür ederiz ayrıca süper balıklar eline sağlık.
![]() |
![]() |
#8 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() süper balıklar sizi canı yürekten tebirk ediyorum.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Buyrun Size Balik Takvimi | iboturka | Balık Yemekleri | 8 | 03-10-2007 03:52 |
size harika 2 adet konu .. | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 11-07-2007 17:57 |
buyrun | VOLKAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 26 | 10-06-2007 23:44 |
bu da benden size bir anıı | sazancı19 | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 2 | 26-08-2006 09:39 |
Sigara içen arkadaşlar size özel... | katiti | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 9 | 11-08-2006 10:33 |