|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Miço ![]()
|
![]() saat 22.00 gibi düştüm güzelbahçe yoluna maksat balık tutmak değil biraz hava almaktı ama iskeleye gidince kalabalığı görünce çok şaşırdım. bu havada ve bu saatte iskelenin o kadar dolu olması benide heveslendirdi olta atacak bir yer buldum kendime rüzgar bir yandan yağmur bir yandan olta atmak imkansız çünkü rüzgardan misina makinanın gövdesine dolanıyor ve atarken çaattttt misina kopuyo. o sorunu bi şekilde hallettik ama güzelbahçe gibi kumluk bi yerde attığın oltayı geri çekemiyorsun kurşun attığın yerde kalıyor. bir-iki derken üst üste tam dokuz takım gitti. bunun iki sebebi olabilir ya sübye-ahtapot istilası vardı yada insan kılıklı mahluklar eski ağlarını denize attı. saat 02.30 gibi biraz iskele sakinledi yer değiştirdim ilk oltada iri bir mırmırı kaptım. arkasından gopez-isparoz-sübye-ahtapot ve saat 03.00 avın sonu...
foto çekemedim malum hava şartlarından çekecek hal kalmadı. ahtapot ve sübyeyi yemediğim için geri denize attım gerçi sübye sübyelikten çıkmış futbol topu gibiydi. güzelbahçede ahtapotu zor görürsün ama benden 1-2 saat öncede bir kişi aynı yerden 1kg civarı ahtapot çekmişti.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bu havada göstermiş olduğun azimi kutluyorum Cengizhan abi, ama yanlış bildiğin birşeyi düzeltmek istiyorum, Güzelbahçe en verimli ahtapot yataklarından birisidir. İki limanın arasında yıllardır bol miktarda ahtapot avlarız ve hatta iskelenin önlerindende çok sayıda ahtapot yakalamışlığım vardır.
Lodos havalarda genelde ahtapot ve sübye kendini iyice kıyıya yaklaştırır bu sebepten dolayıda oltalarınıza gelmesi gayet normal. Hatırlatmak istediğim birşey daha ahtapot eğer 1kgm'dan ufak ise avlanması kesinlikle yasaktır, sahil güvenliğin bu konuda büyük cezaları mevcuttur aklında olsun ![]() Avdan boş dönmediğin içinde ayrıyetten kutlarım ![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Cengizhan helel sana ! bozuk havada bile inatla mırmırı almışsın .senin devamlı avlandığın biyerde takımların takılması tuhaf geldi,düşündüğün gibi ağ falan olmasın
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Üstad
|
![]() Sayın ballı arkadaşım bu havaya inat kapmışın mırmırı
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Miço ![]()
|
![]() bana göre %95 ağ atığı, %5 ahtapot istilası vardı. her ikisindende oltamıza takılıp kayaya çıkanlar oldu. millet denizi bitirmek için elinden geleni yapıyor
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() iyi dileklerin için teşekürler, özlemişim mırmırın direnerek gelmesini
Cengizhan EROL 0533-3549257 İzmir Bu mesaj en son " 18-12-2011 " tarihinde saat 22:10 itibariyle cngerol tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
VİP ![]()
|
![]() Cengizhan kardeşim böyle bir havada!!!.... işte sevda bu olsa gerek paylaşımdan dolayı teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrikler Cengizhan.
Tek olmadığım akşamda sen gelmişsin. Bu hafta oranın müdavimi bendim. Hatta Cuma gecesi 02:00 ye kadar oradaydım. ... Rastgele... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Zor hava şartlarına göğüs gererek yapılan ava şapka çıkartmak lazım
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
03.12.2011 Güzelbahçe avım | cngerol | DENİZ AVI KARADAN | 19 | 11-12-2011 11:58 |
16.11.2011 - Güzelbahçe Balık Avı-2 | muratdogan | DENİZ AVI KARADAN | 30 | 21-11-2011 10:36 |
13.11.2011 - Güzelbahçe Balık Avı | muratdogan | DENİZ AVI KARADAN | 27 | 20-11-2011 01:09 |
02.10.2011 Güzelbahçe Av Raporu | cngerol | DENİZ AVI KARADAN | 23 | 13-10-2011 16:10 |
7 Mayıs 2011 Güzelbahçe av raporu | ergundürüsel | Ergun Dürüsel | 13 | 18-05-2011 20:05 |