|
![]() |
#1 | ||||
Üstad
|
![]() Bu günde dünün devamı diyebilirim.Hatta daha verimli de denebilir.Yine şafak sökümünde avlak bölgesine ulaşıp,oltalarımızı suyla buluşturduk.Ve aksiyon saat onbirlere kadar devam etti.Öğle saatlerine doğru balıklar paydosa gidince,
![]() ![]() ![]() Kısacası bu gün düne göre çok daha güzel bir gün yaşadık. TÜM RASTGELSİN AİLESİNİN OLTALARI DOLU GELMESİ DİLEĞİMLE.. gün doğumu en sevdiğim dakikalardır yeni bir gün yeni bir umut. ![]() Seda arkadaşımın ilk aksiyonu bir uskumru alana bir kupes bedava. ![]() ![]() ve yine sada'dan bir uskumru ![]() Benden de aynı anda iki uskumru ![]() Tabii Osman baba da hiç boş dururmu bize inat O da bir uskumru ve bir istavritle anında karşılık verdi. ![]() Bunlarda benim payıma düşenler... ![]()
İZMİR-1959 0 Rh (+) KAPTAN KARABULUT GÜZELBAHÇE 2.LİMAN Telefon: 0538 294 01 94 ![]() Bu mesaj en son " 24-04-2012 " tarihinde saat 18:54 itibariyle kaptankarabulut tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Süleyman abi öncelikle ellerine sağlık demek istiyorum. Sana beyaz ayrı yakışmış
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
VİP ![]()
|
![]() Maşallah maşallah Süleymancım Uskumruları bulmuşsun yine hadi bakalım bol Uskumrulu sezon dilerim.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Turgay abim,biliyorsun uskumru benim avım.uskumru yoksa paylaşım da yok uskumru varsa her gün paylaşım var. ![]() ![]() Ama Turgay abi çok seviyorum ben onları.Hem tutmasına hem lezzetine bayılıyorum.. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() tebrikler kaptan afiyet şeker olsun
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Üstad
|
![]() Teşekkürler Tuncay,hep beraber olsun..
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() tebrikler süleyman abi uskumrunun peşinden yazılı orkinos gelir mayısın başında denizin çarşaf gibi dümdüz oldugu günlerde balık oynamalarını fark ettiğin martıların toplaştıgı zaman rasgele
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Üstad
|
![]() Teşekkürler Orhan,sabırsızlıkla bekliyoruz o martıların toplaştığı zamanları..
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() hay maşşallah afiyetle
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Zıpkıncılara müjde,güzel bir oyun daha... | _Ata_35 | ZIPKINLA SUALTI AVI | 6 | 28-09-2011 09:20 |
Bu seferki daha da güzel bir pazar günüydü | _Ata_35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 24 | 22-02-2011 22:06 |
Ülkemde daha da Güzel Şeyler Oluyor ! | Adem VARDARCIK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 9 | 20-01-2011 16:56 |
Nihayet yine güzel bir av daha | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 39 | 10-05-2010 20:43 |
güzel bir mercan avı daha yer vazgeçilmezim gümüldür | ozermenek | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 20-09-2009 11:26 |