![]() |
#1 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Herkese Merhaba,
Ben Emre,İstanbul'da yaşıyorum.Oltayla balık avcılığıyla 1 yıl önce Keşan Erikli'de asteğmen olarak askerlik görevimi yaparken tanıştım.(ibrice'de kalamar)Sonra askerlik bitti İstanbul'a döndüm,ancak burada finans sektöründe çalışıyorum ve maalesef çevremde olta balıkçılığına meraklı arkadaşlar bulmakta zorlandım ve bu vesileyle -eğer lütfederlerse- siz değerli ustalardan ve arkadaşlardan internet yoluyla fikir alışverişinde bulunmaya karar verdim. Geçen Ekim gibi bir olta uydurup evime yakın olması nedeniyle Arnavutköy sahilde oltamı suya bıraktım.Ancak oltam kısa sürede başkalarının oltalarına dolaştı ve baktım ki bizim gibi amatörler buralarda zor barınır.Bu noktada sorum şudur; İstanbul'da sakin sessiz avlanabileceğim meralar nereleridir? Ek olarak kıyıdan avlanmak yerine kayık kiralamayı denesem bu işlerin maliyeti vedir?Ve hiç bilmeyen biri için güvenli midir? Yanıtlarınız için şmdiden teşekkürler.Bir de buralarda toplu balıkçılık vs. organizasyonları yapılıyorsa dahil olmak isterim.Herkese rastgele,saygılarımla... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hoşgeldiniz, sohbet ve paylaşımlarınızı bekleriz.
Lütfen imza ayarlarınızı düzenleyin.
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Üstad
|
![]() ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoş geldiniz kalıcı paylaşımlar dilerim. Sevgi ve saygılarımla rastgele.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() aramıza hoş geldiniz keyifli paylaşımlar dilerim.
kıyı avı ve tekne avları birbirinden farklıdır. ikisinin de kendine özgü takımı ve av şekli vardır. bana sorarsan tekneden avı tercih et derim. istanbul bölgesini bilen ahmet kardeşimin yardımının daha uygun olacağını düşünüyorum.
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() cümleten hoşbulduk...
ayrıca tuncay ağabey'e görüşleri için teşekkür ederim.Ahmet Bey'de yönlendirirse çok mutlu olurum.
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Aramıza hoş geldiniz kalıcı paylaşımlar dilerim..
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Üstad
|
![]() Emre kardeşim öncelikle aramıza hoş geldin.İzmir cıvarında bulunmuş olsan sana her türlü yardımda bulunabilirdim.Fakat İstanbul cıvarını bilen Ahmet kardeşimiz,size yardımcı olacaktır.SAnırım işlerinden dolayı son iki gündür onlayn olamadı. ilk fırsatta sizin sorularınıza cvp verecektir...
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Emre;
Sitemize ve aramıza hoş geldiniz...iyi paylaşımlar ve iyi avlar dilerim...
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Emre kardeş aramıza hoşgeldin. Ben de yazları Keşan-Yayla köyünde oluyorum. Orada yazlığımız var ama erikli enez arası trol ve gırgırlar denizin doğasını mahvetmişler. millet enezde orkinos avlarken biz yaylada isparoz bile çekemiyoruz...halbuki saros egenin balık açısından en muhteşem yerlerinden biri...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Tanışma | yktug | Tanışma | 5 | 07-05-2011 18:35 |
tanışma | balıklarrr | Tanışma | 4 | 26-01-2011 21:41 |
Tanışma | sabri güngör | Tanışma | 8 | 18-12-2010 20:48 |
tanışma | kaan ulusoy | Tanışma | 5 | 02-12-2010 08:22 |