|
![]() |
#1 | ||||
Üstad
|
![]() Sabahın erken satlerinde avlak yerindeydim saat 5 gibi
hava mükemmeldi çok umutluydum mazbuz yapar yapmaz oltamı suyla buluşturdum ve arka arka balıklar geldi, sayısızispendek geldi tabiki irilerini seçerek bir karış olanları büyüde gel diyerek saldım 3 saat kadar balık hareketliydi ve havanını kalmasıyla avım sonlandı bekledim denizin hareketlenmesini, fakat nafile bekledikçe yattı , sanki bana ...senin nasibin bu kadar hadi evine dercesine ![]() kullandığım mağzemeler.....0.26 misina,4 numara iğne,kurşunsuz,macun ![]() Bu mesaj en son " 03-06-2012 " tarihinde saat 20:36 itibariyle Murat ÇAKMAKÇI tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ellerine sağlık abi yine tavalıkların çıkmış. Afiyet olsun . Özlettin kendini abi ya . Sevgi ve saygılarımla rastgele .
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Üstad
|
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Profesyonel Balıkçı
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Üstad
|
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Vayyy paşaların PAŞASI Murat Üstadım.
Yakışıklılar ziyaretini esirgememiş ve üstadımızın oltasını şereflendirmiş. Emeğine sağlık. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Üstad
|
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Murat eline sağlık temiz ve güzel bir av olmuş afiyet olsun
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Vaaaay Murat üstadım harika bir çakmak yapmışsın kendine. Hayrılı uğurlu olsun. Eskiside güzeldi ama bu daha güzel. Eskisi biraz parlıyordu fotoğraflarda, bu çok yakışıklı çıkmış. İçindeki renkli zarlarda ayrı bir hava katmışlar. İyi günlerde kazasız belasız kullanmak nasip olsun üstadım.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Üstad
|
![]() Teşekkürler abim
Alıntı:
teşekkürler |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Çeşme/Ildır (İzmir) Balık avım - 12.05.2012 | muratdogan | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 27 | 19-05-2012 20:25 |
28.04.2012 - İzmir/Çeşme/Ildır Balık avım | muratdogan | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 31 | 04-05-2012 12:58 |
İzmir Sığacık'ta 2.270 sinarit avım | ejder_balikci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 44 | 16-12-2011 11:58 |
İzmir/Karareis Levrek Avı ve Hoş Süpriz (17.09.1011) | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI KARADAN | 18 | 19-09-2011 22:35 |
İzmir/Sığacık - Ada topuğu avım | ejder_balikci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 18 | 27-05-2010 21:34 |