|
Denizcilik Terimleri Denizcilik ve balıkçılıkla ilgili terimleri burada bulabilirsiniz... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Arkadaşlar denizcilik terimlerinde sanırım vereceğim bu link son nokta olacaktır.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ben bunları ezberleyene kadar yaşlanırım ya
![]() ![]() Eline sağlık Haldun, bu kadar ayrıntılısını ilk defa gördüm ben de...
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Evet dostum, gerçekten son nokta ama ezberleyebilene tabi,yani ben daha çok bakarım bu sayfalara,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Haldun abi çok teşekürler bizimle bu faydalı bilgileri paylaştığın için
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() onbeş yaşında girince o camiaya ister istemez öğreniyorsunuz.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Denizcilik terimleri | MAVİ FENER | Denizcilik Terimleri | 6 | 20-07-2009 21:45 |
Denizcilik Terimleri | levrek | Gemilerle İlgili Terimler | 2 | 14-06-2009 14:15 |
Denizcilik Terimleri | hunter2005 | Denizcilik Terimleri | 4 | 27-06-2007 16:21 |
Denizcilik Terimleri | gacar | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 6 | 27-06-2006 16:21 |
Balıkçılık Terimleri | aserkansatı | Denizcilik Terimleri | 6 | 02-04-2006 02:26 |