|
ZIPKINLA SUALTI AVI Teknikler,sağlık ve zıpkıncılıkla ilgili herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Evet abilerim bayram tatili boyunca 4 gün Karaburun esendere de arkadaşlarla ev tuttuk.Tatile gitmeden önce serbest dalış malzemelerimi yeniledim.Tabi eşim bu yenilemeden sonraki cıkan fiyatı duyunca beni az kalsın bir roketin içine koyup mars a ateşliyordu
![]() ![]() Dalışın ilk gününden 3.gününe kadar su dalgalı idi , bu yüzden deniz dibi bulanıktı.Yalnız bir arakadasım ilk gün bir tane ahtapot vurdu.4 gün denizde dalga yoktu , su cok ıyı ve berraktı.4 gün kayanın altında yatan sarkozu görünce hedefine giden bir kamıkaze edasında tepeden inişe geçtim ,balığı kayanın altında saklanırken gördüm ve iyi bir atışla vurdum seftahı yapmaıstım.Daha sonra devamında topan kefal sürüsüne rastladık ama ben hiç birini vuramadım ki biraz ilerisinde kurulan dalyanı gördük. Adamlar geri gidin diye uyarıda bulundu.İçimden dedim iyi yere tezgah acmışlar ![]() Umarım 21 eylüldeki Çeşme tatilimde çok güzel av hikayesi ve foto ları ile burda siz değerli abilerim ve kardeşlerimle paylaşmak nasip olur..
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() yeni takımların hayırlı olsun güle güle kullan.
rastgelsin.
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() tesekkur ederım abı bakalım hayırlısı
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yeni Tatil Yeni heyecan Yeni tavsiyeler :) | bilal_20 | DENİZ AVI KARADAN | 6 | 06-08-2012 18:46 |
Yurtdışı siteden aldığım malzemeler | aybasan | Diğer Malzemeler | 5 | 19-05-2012 17:29 |
Yeni aldığım kamış sehpası | sazancı | TATLI SU AVI | 16 | 20-09-2011 15:39 |
Serbest DaliŞ GÜvenlİĞİnİz İÇİn Altin Kurallar | Güven ÖZYELDAN | ZIPKINLA SUALTI AVI | 3 | 03-08-2006 14:34 |