|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Emniyet Genel Müdür Yardımcısı
Feyzullah Arslan "Polisin Hatıra Defterinden" kitabından Heyecanlı bir ses: "Merkez tarandık". Merkez: "Hayır efendim aranmadınız". 4512: "Merkez! Alet kontrol" Merkez: "Elinizdeki alet değil, cihaz". 4512: "Aletin cihaz olduğu anlaşıldı merkez". Şöför: "Müdürüm, araç intikal etsin mi?" Müdür: "Etsin, ama içinde şöförüde olsun". Merkez: "Camide son durum nedir?" 5436: "Cenazeler mezarlığa seyir halindeler". 4536: "Merkez, orta kilolu, kara renkli, boynuzlu bir tosun kaybolmuş". Merkez: "Anlaşıldı. İstasyonlar not alın. Kaybolan tosun eşkali veriyorum". 3370: "Bir minibüs at arabasına çarpmış, at vefat etmiş". Merkez: "Başın sağ olsun evladım. Merkez: "Ananın Yeri'nde <lokanta> kavga ihbarı var. Ekip intikal etsin". 7443: "Anlaşıldı Merkez, Ananın Yeri'ne ekibimle seyir halindeyiz". 5690: "Burada çekilmesi gereken bir araç var". 5491: "Efendim, ben sahilden intikal ediyorum". Merkez: "91, sen bulunduğun yerde kal, 31 çeksin". 7553:"Kaçan aracı takip halindeyiz". Merkez: "Anlaşıldı. Mevkiiniz?" 7553:"Kaybolduk Merkez!..." Merkez:"Mevkiiniz?" 4566:"Cumhuriyet caddesi". Merkez:"Tam mevkiiniz?" 4566:"Arabadayız Merkez". 5452: "Bahse konu aracı aldık, inceliyoruz, tamam" Merkez: "Araç alkollü mü?" 5452: "Olumsuz efendim, araç dizelmiş". 4512: "Merkez, hırsız kaçıyor!" Merkez: "Anlaşıldı, nereden nereye kaçıyor?" 4512: "Şuraya doğru kaçıyor". Merkez: "Biri 4512'den telsizi alsın, adam gibi tarif etsin". 3345: "Yonca Evcimik konserindeki son durum nedir?" 6220: "Henüz Abone'yi söylemedi amirim". 5433: "Caddede şüpheli bir paket var." Merkez: "Anlaşıldı, çevre güvenliğini alın, pakete dokunmayın. Uzman ekip seyir halinde 5433: <3 dakika sonra> "Uzman ekibe gerek yok. Paket boş". Merkez: "Nereden anladınız, 'Çevre güvenliğini alın' demiştik". 5433: " Üzerinden kamyon geçti efendim". Merkez: "İskeledeki aracın belgelerini alın". 5426: "Araç feribota binmekte..." Merkez: "Belgeleri muhakkak alın". 5426: "Doğrudur Merkez, ben de feribota biniyorum". 5426: <5 dakika sonra> "Aracın belgelerini aldım". Merkez: "Derhal merkez karakoluna intikal edin". 5426: "Olumsuz Merkez. Feribot hareket etti. Ben karşıya geçiyorum. 17.00 feribotu ile dönerim".
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tagocum süpersin çok güzeller futbolculardan sonra buda güzel gitti
![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Feribot bitirdi beni...17de dönerim diyo ya...
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sağolasın Taygun,hepsi ayrı ayrı güzeldi.
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
|
![]() Erol abi dün geçirdiğiniz seferihisar faciasından sonra iyi gelmiştir herhalde
![]() Siz lanetlendiniz bence kullandığın kurşunlardan döktürelim sana nazar göz falan varsa gitsin ![]() Haa bide beni yanınıza almayı unutmayın ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkürler Taygun, hepsi çok güzel paylaşımın sayesinde güldük
Allah 'ta seni güldürsün...
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hayallah,kötü haber ne çabuk yayılıyor,hehehe,lakin şunu artık iyice anlamış bulunuyoruz "kiralık tekneler, balık avlak yerlerini bulmak gibi bir becerileri yoktur",sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||||
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() helal olsun sana bunlar gerçekmi? GERÇEK se ozaman yandığımızın resmi
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Guest
|
![]() büyüksün tago sabah sabah güldürdün walla 17,00 feribotuyla dönerim
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
kocabalıktan 1 saatlik süper hasılat:) | kocabalık | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 06-11-2008 19:47 |
kocabalıktan 1 saatlik süper hasılat:) | kocabalık | FOTOĞRAFLARIMIZ | 0 | 05-11-2008 20:20 |
kocabalıktan 1 saatlik süper hasılat:) | kocabalık | FOTOĞRAFLARIMIZ | 0 | 05-11-2008 20:19 |
kocabalıktan 1 saatlik süper hasılat:) | kocabalık | FOTOĞRAFLARIMIZ | 0 | 05-11-2008 20:04 |