|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Sitemize yeni uye olan kardeslerimiz lutfen Sayin kaptan Mazhar Uzumcu nun de "Yeni uyelerimize tavsiyeler" basligi altindaki 2.nci madde de degindigi uzere tanisma mesajiniza karsilik veren, iyi niyet ve temennilerini paylasan diger uyelerimize,platforma geri donup tesekkur etmeyi unutmayiniz.Saglicakla kalmaniz dileklerimle...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() bende aynen size katılıyorum. uyarının dikkate alınacağını umuyorum. ayrıca gerek ustalarımız gerekse paylaşımcı olan arkadaşlar bazı paylaşımlarda bulunuyor, kimisi balık resmi, kimisi manzara resmi veya kısa bir anı koyulabiliyor ve sonuçta bir emek veriliyor. kimse paylaşım yapmak zorunda değildir. ama bu paylaşım yapan kişilere bir teşekkürü çok görmeyelim. konu ilgi alanımız dışında olsa bile kısa bir mesaj paylaşımı yapan kişiyi mutlu edecektir. ve paylaşım yapmaktan yorulmayacaktır.
sevgiyle kalın.
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sitemiz zaten bu konular için vardır diye düşünüyorum Sadece balık konusu değil.Balık bahane sohbet şahane .Bir birimize sevgiyle yaklaşırsak aradan o kadar dert ve sorunlarımızı hallederiz sanırım.Buna ait birde konumu yakında paylaşırım.
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Değerli arkadaşım Hüseyin;
Hatıranı tam 3 kez okudum...sonuncusunuda hatunla birlikte okudum...çok duygulandık....Aynı zorluklardan gelen bir Nesiliz...yokluğun ve açlığın ne olduğunu çok iyi biliriz....Şimdilerde Allahıma şükürler olsun...Çok teşekkür ederiz...sevgili arkadaşım...İyi günler, bol güneşler....
![]() |
![]() |
#7 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Ankara da yeni başlayanlar için; | agahonder | Tatlı Su Balıkları | 2 | 21-04-2012 18:22 |
Yeni yıl için | Halil İplikçi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 4 | 30-12-2010 08:20 |
Istanbulu Bilenler Lutfen Yardim | mehmeterhan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 12-03-2008 21:36 |
Lütfen hic olmazsa 1 cümle yazin! | freediver | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 14 | 05-07-2007 10:15 |
Bu hikayeyi lutfen okuyun | Epidermoid_Karsinom | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 08-01-2006 03:26 |