|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() ![]() Son yılların en bol palamutunun tutulduğu Bartın'da palamutun tanesi 1 liraya düştü Havaların iyi gitmesi palamudun fiyatını 1 liraya düşürdü. Amasra açıklarında avlanan balıkçıların ağları palamutla dolunca, 15 gün öncesine kadar tanesi 3 liradan satılan balığın tanesi 1 liradan satılmaya başlandı. Bartın'da balık satan Murat Kaya, "Şimdiye kadar ben Karadeniz'de bu kadar palamut görmedim. Bu yıl palamut bolluğu yaşanıyor. Tanesi 1 liraya kadar düştü. Palamut kapış kapış satılıyor. Eğer havalar böyle giderse palamudun fiyatı daha da düşer" dedi.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Dün,
İstanbul-Kadıköy balık pazarından tanesini 6.-TL'den 2 adet aldım...Hatun ile Izgara yapıp yedik.... nerede o fiyatlar....
![]() |
![]() |
#3 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İzmir'de tanesi 5-7 TL'ye satılıyor. Nasıl oluyor bu iş ?
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() tanesi bir lira sudan ucuz. alanlara ve palamut severlere afiyet olsun. kaptanım teşekkürler.
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Çankırı da irileri 3 ü 10-az ufakları 4 ü 10 tl den satılıyor.satıcı tanıdık olunca 5 ini 10 tl ye aldım ama daha yemek nasip olmadı.
Avlarınız bereketli olsun rastgele.
![]() |
![]() |
#6 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Fakir fukarada bayram yapsin,bu zamanda bu fiyata kilciksiz ve iri balik yemek hepimize nasip oldu.Tesekkurler kaptanim...
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ah o tanesi 1 tl olanlar birde Ankara ya gelse, çok güzel olur, hala Tanesi 5 tl.
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mehmet; dediğin çok doğru Ankaradaki fiyatlar da istanbul daki gibi....
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
"Orkinoslar İşportaya Düşmüş Tutan Yok" | Baba Yalçın | Baba Yalçın | 0 | 21-05-2012 23:52 |
Nesli Tükenmekte Olan Balıklardan 2 Tanesi | Deniz97 | Deniz Balıkları | 0 | 01-08-2010 19:20 |