|
Satıyorum 2. el yada kullanılmamış malzeme arayanlar, satanlar. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ROTA FISHERMAN 5.20 M. GEZİ VE BALIKÇI TEKNESİ. TEKNENİN BOYASI VE ZEHİRLİSİ YENİ ATILMIŞTIR. TAM KAMARALI, DÜMEN, GAZ VE ŞANZIMAN REMOTE KONTROLLERİ SIFIRDIR VE TÜM BAĞLANTILARI YAPILMIŞTIR. MOTOR KATANA 9 BG'DİR. ŞANZIMANI 2:1 ŞAFAK ŞANZIMANDIR. ÇOK AZ KULLANILMIŞ OLUP,İLK MARŞDA ÇALIŞIR. TEKNENİN BÜTÜN ELEKTRİK BAĞLANTILARI YAPILMIŞTIR. AKÜSÜ VARDIR. TENTENİN ÜSTÜ İÇİN GÜNEŞ ENERJİ PANELİ VAR FAKAT BAĞLANTILARI YAPILMADI. IŞIKLANDIRMALAR LED'DİR. SİNTİNE POMPASI VAR. BALIK BULUCUSU EAGLE 210'DUR. 100 METRE İPİ, 6 METRE ZİNCİRİ, KULLANILMAMIŞ ÇAPASI, TONOZ İÇİN KULLANILABİLECEK İKİNCİ BİR DEMİRİ VARDIR. ZEMİNİN TAHTA KAPLAMALARI YAPILMIŞTIR. AYRICA MOTOR KORUMASI DA MEVCUTTUR. 3 ADET CAN YELEĞİ, 2 KG YANGIN TÜPÜ VE 2 ADET CAN SİMİDİ VARDIR. KAMARA VE DIŞARIDA OTURALACAK YERLER İÇİN MİNDERLERİ VAR. TEKNENİN BRANDASI VAR. BRANDA YANLARDAN DA KAPANIYOR. PAZARLIK PAYI VAR. TEKNE ŞU AN KARADADIR. EVRAKLARI TAMDIR.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() alana satana hayırlı olsun
![]() |
![]() |
#3 | |||
VİP ![]()
|
![]() Hayırlı olsun güzel bir tekne
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
satılık bot motor | kral dolmuşcu | Satıyorum | 12 | 22-03-2011 15:35 |
Çipuracılar bu hafta Rota değiştirip MIRMIRA TAKILDI :)) | galip&emel kültür | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 40 | 26-08-2010 22:27 |
6 metre Polyester Kamaralı Tacar Satıyorum | YunusEmreYener | Satıyorum | 4 | 24-05-2010 11:08 |