![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Nasil Oluyor Nasil Bitiyor Anlayamadim Kim Kiminle Konuşuyor (vedo Da Anlamamiş)
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Güzel bir soru.
Herkes Birlikte İstediği Gibi Konuşabilir Burda (Tabi ki kavgasız dövüşsüz saygı ve sevgi çerçevesi içerisinde). Düzenleme: Sizin aranızdaki sohbetleri gördüm şimdi anladım ne demek istediğinizi. Özel mesaj yoluyla özel konuları konuşabilirsiniz arnızda. veya sohbet programı kullanabilirsiniz internet üzerinden konuşmak için MSN messenger veya yahoo messenger
Taygun KOCABIYIK 13/07/1988 İZMİR Her türlü sorun, soru ve iletişim için -www.facebook.com/taygun.kocabiyik Bu mesaj en son " 24-09-2005 " tarihinde saat 16:05 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Siteye hergün girip bakıyorum. Günlük birşeyler yazmaya çalışıyorum. Genelde bakıldığında 70 e varan üyeye rağmen katılım az. Görüntülenme çok cevap yok denecek kadar az. Hadi arkadaşlar canlanalım...
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() özellikle ziyaretci arkadaşlar bu sitede aradığınızı bulabilirsiniz ama lütfen üye olun olun ki sizin bilgilerinizden de bizler yararlanalım unutmayın bilgiler paylaştıkça büyür
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bakalyaro baliği hakkinda | mavifener | Deniz Balıkları | 3 | 15-07-2009 14:11 |
bu site harika... | mufi | METEOROLOJİ | 3 | 24-10-2008 09:50 |
site yönetimine | snn | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 4 | 07-12-2007 17:31 |
yeni bir site | mufi | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 1 | 25-05-2007 06:13 |