|
Akvaryum Akvaryum balıkları, bakım, üretim, sorular... |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() Kızımın odasına kurmuş olduğum, içerisinde dış filtre, üretim filtresi, hava motoru, mangrow kökü, anubias v.s...den oluşan 100lt bir akvaryum. Canlı olarak, L144 blue eyed vatoz ve full red lepistesler var. Bir kaç resimle, balıklarımı tanıtayım; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bunlarda, akvaryum suyu ile büyüttügüm çiçeklerim; ![]() ![]()
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 26-06-2013 " tarihinde saat 14:38 itibariyle ibrahimz35 tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bu da benim akvaryumum :D | Ege Demirağ | Akvaryum | 6 | 08-10-2012 15:55 |
Güzelbahçe'de vatoz | cngerol | DENİZ AVI KARADAN | 9 | 10-10-2011 12:48 |
Vatoz Balığı Nedir ? | MAVİ FENER | Deniz Balıkları | 0 | 14-06-2009 11:57 |
vatoz | erdem | ZIPKINLA SUALTI AVI | 8 | 01-01-2008 22:21 |
Resim-VATOZ (Raja clavata) | Taygun KOCABIYIK | Deniz Balıkları | 2 | 11-11-2007 10:05 |