|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Arkadaşlar ben balıkçılıktan anlayan bir abimden izmir için şunu işitmiştim: "İzmirdeki balıkçılara göre, eğer karaburun tarafında bulutlanma varsa o gün mutlaka yağmur yağarmış" yani Karşıyakadan bakınca körfezin en uç sol tarafı bulutluysa ogün yağmur yağarmış. Bana bunu söylediği gün karaburun tarafında bulutlanma vardı ve gerçekten de yağmur yağmıştı.
Sizlerin de bildiğiniz buna benzer balıkçılara ait meteoroloji tahminleri varsa ve paylaşırsanız sevinirim. Güven Acar 15.02.1970 İZMİR |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() kapalı havada rüzgar ve yağış ne kadar kötü olursa olsun bulutlarda hafif bir yarılma olduğunda deniz 1 saat içinde süt liman oluyor. tecrübeyle sabittir. Limana döndüğümüzde sinir krizine girmiştikte
![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() seyrek ve iri damlalarla yağıyorsa yağmur...ve yere düştüğünde sesini rahatca duyabiliyorsanız...kaçacak yer aramaya başlayınız olduça etkili bi dolu geliyor...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Tipik balıkçıların halleri:):)..... | kırımlı | Dökümanlar ve Makaleler | 1 | 10-03-2008 21:25 |
BALIKCI ÖMER'DEN Tatlısu Balıkcıların Video | balıkcı omer | Videolar | 0 | 27-02-2008 08:37 |
Tüm balıkçıların uyması gereken kurallar....! | Uzm.Dr.Rastgele | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 15 | 08-02-2007 11:11 |