|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Değerli büyük abilerim ve arkadaşlarım.Benim 11 yaşındaki oğlum benim nick'e benzer bir nick ile siteye üye olmuş.Benim Nick ''Uzm.Dr.Rastgele''. Benim oğlanda yanına parantez açarak ''Uzm Dr.Rastgele (Oğlu) '' diye üye olmuş.Bir kaç başlığa yorum yazmış.Eskilerin değimi ile süc-i lisan etmişse af ola.Gururu kırılmasın diye azarlamadım ama,biraz kızdım.Aman bir yanlış anlaşılma olmasın dostlarım.Her zaman iyisi ve irisinin rastgelmesi dileyiğle rastgelsin....
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İshak abi asıl sen yanlış anlama
eskiden yaşanmış 1-2 kötü olaydan dolayı o tepkiler yanlış anlaşılma sonucu verildi. uzman nickli birisi vardı nick benzer olduğundan karıştırıldı.
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ben yanlış anladım ve sonradan arkadaşlar söyledi o kişi değil diye...ayrıca da oğlunuza kızmanıza gerek yok çünkü acayip güzel bir nick olmuş...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() İshak abi aman Burak'a kızma alt tarafı nick'ine ortak olmuş. Ama yarın öbür gün uzmanlık alanına ortak olmaya kalkarsa o zaman işler değişebilir
![]() Saygılar.
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Yok İshak Bey yok...Yazsın elbette...O tepkilerin nedeni siz değilsiniz...Sevgiler...
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Oltacılara 1 Mayıs muamelesi olmasın | levrek | Resmi Avcılık Duyuruları | 1 | 15-05-2008 21:07 |
Yanlış Anlaşılmasın!!.(video) | Rauf | Dökümanlar ve Makaleler | 2 | 20-02-2008 21:51 |