|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Arkadaşlar,
Cuma akşamı Yeniköy sahilde 5 kişi lüfer avına gittik. Teşkilatı resimde göründüğü gibi kurdum ama, hiçbir şey gelmedi. Saat 21:00 ila 01:00 arası sahildeydim. Sadece 1 kişi (yaklaşık 10 adet olta atılmıştı) 10 oltanın arasından bir tane lüfer yakalı. Hava biraz kötüydü. Çok şimşek çakıyordu. Belki havanın etkisindendir, yemleri bile yemediler. Cumartesi günü yağmur çok yağmazsa yine balığa çıkacağımı söylemiştim ama, aşağıdaki resimlerden bizim sokağın durumunu anlamışsınızdır. Kapıdan dışarı adım atmak mümkün olmadı. Yukarı mahalledeki arabalar sürüklendi. Bizim yollar bozuldu. Evleri su bastı. Burası Sarıyer-Büyükdere. Bizim balık işi de yattı. Artık bu cuma akşamını bekliyorum. Yine sel olmazsa lüferlerin şansı yok.Kefeliköy veya Yeniköy sahilde olurum. Hoşçakalın..
Su Altı Avcıları İçin; Çocuklarımız, torunlarımız var gelecekte, Hayatımız, sorumlu olduklarımız için çok daha önemli, Sığ su bayılması (Senkop)' na karşı tedbirli olalım, Yalnız dalmayalım... Mehmet Özgür KUŞCUOĞLU, 1974 Sarıyer / İSTANBUL ozkuscu@istanbul.edu.tr |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
31012008 Akşam lüferleri bunlar | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 12 | 22-02-2009 20:47 |
23 şubat akşam lüferleri | walras | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 21-03-2008 15:16 |