|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Başlığı görüp de balık için ümitlendiyseniz biraz hayal kırıklığına uğratacağım ne yazık ki. Pazar günü (bu arada tarihi yanlış atmışım, ayın 10'u idi) Karaburun'dan iki tekne ile açıldık, gün boyu avlandık. Gün boyunca iki teknede kayda değer balık olarak toplam 4 tane fangri, 10 parça kadar karagöz, 2 ahtapot, 1 irice adabeyi vardı. Onun dışında çok bol miktarda gerçekten iri hanos çektik, hem de 2şer 3er. Hatta dört iğnenin dördünü de dolu çektiği oldu
![]() ![]() İlk resimde arkada karagözü tutan ben oluyorum ![]()
Mert Topoyan İzmir - 1978 Navigare necesse est... 2 metre de derindir, 20 metre de derindir... Bu mesaj en son " 12-12-2006 " tarihinde saat 00:09 itibariyle katiti tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Uzun bir aradan sonra tekne kullanmak iyi geldi, pancar motorun pat patı bile ninni gibi valla
![]() Bu arada göbek kısmına fazla bakmayın, bağdaş kurduğumdan ve geriye yaslandığımdan dolayı biraz fazla çıkmış ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Onur ve fangrisi ...
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Miço ![]()
|
![]() ah ah keşke bende orada olsam diye iç geçirdim şimdi içimden mert abi valla .biz bunaldık burda be yav
![]() ![]() ![]() ve ayrıca konyaya bekleriz işallah ....mevlana törenleride başladı bu ara ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Neredeyse yazdan kalma böyle güzel bir günün, neşeli ve bol muhabetli geçmesi ne güzel,daha nice avlara arkadaşlar...
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Evet ıslak halatlara otura otura hasta oldum okula gidemedim evde istirahat ediyorum balıkta zayıftı ama allah için çok güzel bir hanoz yeri bulduk 4-5 tane 1 kilo gelecek hanozlar vardı birde kafa ata ata geliyorlar ki sormayın
![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Karaburun | Güven ÖZYELDAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 44 | 21-08-2010 13:22 |
karaburun | ADNAN | Organizasyonlar | 9 | 13-10-2007 00:32 |
karaburun hatırası | ADNAN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 7 | 07-02-2007 22:19 |
26 Kasım 2006 Karaburun | katiti | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 08-12-2006 21:43 |
Karaburun AŞkim..... | ADNAN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 11 | 18-11-2006 00:28 |