|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Balıkçılıga gonul veren dostlar merbaba..
Ben Çanakkaleden İsmail Çakır. 1952 dogumlu emekli devlet memuruyum.En büyük zevkim balık yakalamak.30 senedır Çanakkale bogazında kıyı balıkçılığı yapmaktayım.çok güzel günlerim geçti. çok tatlı anılarım oldu. bu güzel forumun meydana gelmesinde emeği geçenlere,bilgi tecrübelerini paylaşan gönül dostlarını şükranlarımı sunuyorum. İSMAİL ÇAKIR 1952-ÇANAKKALE Bu mesaj en son " 13-12-2006 " tarihinde saat 22:10 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() İsmail bey hoş geldiniz, sefa getirdiniz.
O levreklerden daha var mı?
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() İsmail bey hoş geldiniz.levrekler gerçekten şahane
![]() bir ay kadar önce çanakkalede avlanma girişiminde bulundum ama orada bile ısparoz çıktığını görünce hayal kırıklığına uğradım.neyse ki bi tanecik çinekop denk gelmişti..tabi ben liman içindeydim, kesin çok daha verimli yerler mevcuttur,bilmek lazım.. tekrar hoşgeldiniz.saygılar..
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz, fotoğraflardan çok güzel günlerinizin geçtiği belli gerçekten
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İsmail Bey, aramıza hoşgeldiniz,değerli bilgilerinizi bekliyoruz,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
rastgelsin... |
|||
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz,balıklar muhteşem çanakkalenin methini bu forumada üye olan kardeşim volkan çok anlatıyor.
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() İsmail bey hoşgeldiniz. Levrekler muhteşem. Dudağımız uçukladı vallaha. dahada rastgelsin inşallah.
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() bende istanbul B.Çekmece / Tepecikten nejdet artık yanınızdayım inşaallah denizde değil ama gölde iyiyimdir
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Guest
|
![]() nejdet bey hoşgeldiniz...kişisel bilgilerinizi imza kısmını doldurarak verirseniz daha kullanışlı olacaktır...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
tanışma | eşkina | Tanışma | 5 | 14-04-2008 19:34 |
tanışma | yaşar kaptan | Tanışma | 9 | 08-04-2008 21:56 |