|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() arkadaşlar bu gün biraz rahatsızdım. internette sörfle vakit geçireyim dedim. bu tekniği görünce çok hoşuma gitti. paylaşayım dedim. hiç uçurtma ile balık avlandığını duymamış görmemiştim. ancak düzeneği incelersek çok teknik.
![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() ilker bey geçen günlerde yaban tv de bu teknikten bahsediyorlardı.gerçekten ilginç bir yöntem ve kıyıdanda kullanılabilir gibi geldi bana.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() kıyıdan kullanılabilir ama sorun rüzgarı yönü
![]()
Ersen Yazıcı 1975 Antalya Lersen@hotmail.com ""En çok hoşumuza giden insan kendimize benzettiğimiz insandır."" Bu mesaj en son " 14-01-2007 " tarihinde saat 17:49 itibariyle CaTSiLeNcE tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() paylaşım için teşekkürler ellerinize sağlık...
![]() rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() biraz sıkıntılı bir av yöntemi ama iş yapar gibi uygun şartlar olursa paylaşım için teşekkürler abicim...
|
||
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Evet daha önce de bu yöntemi sırtıda kullandıklarını duymuştum, teşekkürler İlker Abi...
![]() |
![]() |
#7 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
hatayli arkadasim sizin oralarda kiyidan posetle avlanma teknigi vardi sende o sistemle avlaniyormusun hatayli bir dostum anlatmisti eger biliyorsan o konu hakkinda bir konu acta sitemizde bu ilginc avlanma yontemi baya ilgi uyandirir saniyorum selamlar |
|||
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() İlker abi bugün 37/2 nolu sirküleri okurken dikkatimi çekti...
11.maddenin 4) nolu bendinde şu ifade geçiyor (4) Olta ucuna ağ (tırıvırı, paraşüt vs) düzeneği takılarak avcılık yapılması doğaya verdiği tahribat nedeniyle yasaktır. paraşüt vs demekle neyi kastedmişler bilemiyorum ama sanırım bizde bu yöntemi kullanmak yasak anlamına geliyor...ya da benim bilmediğim paraşüt denen daha başka sakıncalı bir yöntem var...
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
rastgelsin... |
|||
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Doğanım bilgi için teşekkürler...kimbilir daha başka ne isimleri vardır...ayrıca bugün şahit oldum...mağazalarda el altında tırıvırı satışları halen yapılmakta...hem de fiyatı 1,50 ytl falanmış...yazık...
İlker abicim yasak değilmiş...Yanlış anlaşılma olmuş pardon abi....tırıvının yöresel bir ismiymiş...
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
foça tekneden balık avı | semihh | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 6 | 11-12-2008 13:07 |
tekneden balık avım | musty | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 17-10-2008 10:09 |
Tekneden balık avı konusunda yardım | murcey | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 2 | 08-05-2008 07:37 |
tekneden balık avı organizasyonu | lüferci 34 | Tanışma | 0 | 23-01-2008 16:21 |