|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Arkadaslar, Narliderede yemci Yusuf varmis, aradim taradim telefonunu bulamadim, bilen varmidir? yarin Akbuke gidecegimizden , en erken mamunu kacta bulabilirim diye arayiz icerisindeyim
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Gökselcim şu saatlerde balıkhaline gelmiştir mamun. Olmazsa üçkuyulardan başlayıp tüm yemcileri arıyacaksın. Allah yardımcın olsun.RASTGELSİN.
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() kemeraltindaki mi? bi tarif etsene abicim
|
||
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Göksel Haldun Kemeraltı'ndaki balık halini kastetmiştir. Bugünden alıp biraz talaşın içinde bir kutuda ve serinde saklarsan dayanırlar...
![]() |
![]() |
#5 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Selam Dostlar,
azizim, eyemci yusuftan ziyade, narlidere ikinci ışıklarda yol ustunde var br yemci, fena degil. ben oraya takılıyorum. ama denilen gibi, balıkhali en iyisi. selamlar
Metin (Alparsbeğ) Eşrefpaşa - İzmir, 1970 A Rh(+) ![]() ![]() Güzel Türkçe'mizi lütfen düzgün kullanmaya çalışalım. Ben mükemmel değilim, ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sizlerin de desteğini bekliyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen Kan Bağışı Kampanyamıza Destek Olun. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bende memleketimi değiştirsem ne yapsam acaba,izmire gelebilirim. banada yemcileri falan tarif edersiniz.
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ![]() balçova belediye sınırları tam güzelsanatlar fakültesi önündeki yolda biter. mithat paşa caddesinden giderken güzel sanatlar fakültesi köşesinin karşısında birinci yemci vardır. yeni açıldı fiyatlar ehven. 150mt ileride bim den hemen önce ikinci yemci bimden 20mt sonra 3. yemci vardır. buradan sonra 100 mt daha giderseniz TAKEV girişinde 4. yemci yine 100mt devam tüzün ecz. aşağıya inen yolda 5. yemci 100 mt daha gidince ışıklarda 6. yemci biraz daha ileride benzincinin karşısında 7. yemci. mamun yemcilere saat 2:00 da gelir. göksel buralarda bulamazsan benzinciden sonra u dönüşü yapıyorsun doğru eve gidip yatıp uyuyorsun. hadi yem ve balık için rastgelsin kardeşim. ![]() ![]()
Kıvanç TÜRKOL / İzmir / 1968 Bu mesaj en son " 26-01-2007 " tarihinde saat 23:34 itibariyle kturkol tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bukadar tarife kütahyadan ben gelsem ben bile bulurum valla.
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Jetski!!! yardim!!! | Pacha85 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 02-03-2009 01:59 |
Yardim! | Pacha85 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 20-02-2009 08:08 |
Lütfen Yardim... | urfalımurat | TATLI SU AVI | 16 | 08-02-2008 22:02 |
yardim !!! | canakkale | DENİZ AVI KARADAN | 7 | 03-01-2007 17:09 |
İlk Yardim | Güven ÖZYELDAN | SAĞLIK | 1 | 08-09-2006 14:03 |