|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Cuma günü akşam bilgi sayardaki hava raporu cumartesi alanyada güneşli ve cok az bir rüzgarlı günün olucağını müjdeleyince akşamdan hazırlığımı yaptım daha evvelki haftada 30-40 metrelerde balık olmadığını bildiğimden niyetim derin suya gitmekti .saat 6.15 te evden cıktım 6.30 da limandan cıkış yaptım gideceğim bölge benim teknenin hızı ile 45 dakika cekiyordu.boş gitmeyelim dedim palamut sırtısını da koyverdik yolda hicbir havanatı balık efendiye rastlamadan bölgeye geldik 9 iğneli 500 gr kuşunlu takımı yemleyip (attım ağzına gitsin kör bağzına ) diyerekten ilk oltamızı attık derinlik 185 mt bir kac defa at cekten sonra kovaya 2 tane mercan girmişti anlaşılan ya balık yoktu ya iştahlı değildi yer değiştirdik 230 metrede bir denedik olmadı 300 cıktık oraya attık bir iki geldi ama verimli değil yakalıyoruz ama normal zamanda 3lü 4lü gelen olta yabir ya hic geliyordu bu şekilde saat 11.00 ri yaptık o saatten sonra zaten derin su olayı biter bir kac defa denedikten sonra dönüşe gectik döniş yolunda değişik derinliklerde durarak atığım oltalarda yemler bile tırtıklanmadan geldi anlaşılan balık yönünden hicte iyi bir günde cıkmamışız dedim sonra limana yakın balık bulucuda belli belirsis işaretler almaya başlayınca el oltası ile bir kac denemede orada yaptık biraz ızmarit ve ufak bir mırmır dan başka bir şey alamadık.saat 15.00 gelmiş tatlı güneşin altında temiz havayla birlikte bir kilo kadar balığımızı almışız deniz ana bu gün bunu nasip etmiş dedik evimizin yolunu tuttuk.kısmet bir dahaki sefere rastgetirsin.herkeze selam eder bol şanslar dilerim.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 31-01-2007 " tarihinde saat 16:42 itibariyle Rauf tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi o ne güzel bir kırmızıdır ya, afiyet olsun valla
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Yinede nevale çıkmış Rauf üstadım tebrik ederiz inşallah beklediğin iri mercanlar birdahaki avda oltanı 5 erli 5 erli doldururlar
![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() rauf abi yinede almışsınız nevaleyi
![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Rauf abi eline sağlık, resimdekiler tam kızartmalık gözüküyor.. Afiyet olsun..
![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() ellerine sağlık rauf kaptan...toparlamışsın ne varsa...
ama abi resimleri böyle dizince pazardan mı deyolar sonra... ![]() ![]() rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#7 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() Taygun,ersen ve savaş arkadaşlarım düşünceleriniz icin cok teşekkürler bu mevsimde bu kadar oluyor bakalım bir hafta sonra hava musait olursa kısmetimize bida bakıcaz.selamlar herkeze bol şans dilerim.
|
||
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Rauf abi ,Allah bereket versin.Ne mutlu ki denizin o güzel kokusunu ve temiz havasını çiğerlerinize doldurmuşsunuz.Tabi ki ömrünüze de günleri.Bu arada merak etme abi,Ege den kalkan ilk mercan kabilesi sizlerin oralara ulaşmak üzeredir,avınız bereketli olsun,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
Bizim jbs ne durumda cözebildinmi konuyu selamlar hürmetler. |
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
30 Ocak 2009 Av Raporu :D | dilki | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 15 | 22-02-2009 20:26 |
13 ocak 2009 antalya gece av raporu. | foker2008 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 18 | 17-01-2009 01:34 |
09 ocak ANTALYA AV RAPORU | foker2008 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 27 | 14-01-2009 10:58 |
20 ocak çeşmealtı raporu | AŞKIN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 8 | 22-01-2008 00:22 |
27 OCAK Karaburun Raporu | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI KARADAN | 6 | 31-01-2007 14:09 |