|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Miço ![]()
|
![]() Arkadaşlar sitede her türlü bilgiye ulaşmak mümkün. yalnız niye balık yok veya varsa biz niye tutamıyoruz.bir de bu konuyu paylaşsak diyorum.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hüsnü abi hani bir laf var oxford vardıda biz mi okumadık
şimdi ben diyorum ki vardı da biz mi tutamadık ![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hüsnü abi sanırım mevsim şartlarından ve balıkların yaşam biçimden bazı meralara gelmediğinden kaynaklanıyor, yazın bol bol tutarsın umarım.. Yazın sitede şenlik olacak umarım
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Hüsnü kardeşim kıyı için henüz vakit erken...Eskiler der ki, balık ''iğdeler çiçek açmaya başlayınca '' kıyıya yürür derler.....Ve, iğdeler olgunlaşıp kızarmaya başlayınca da, ufak ufak kıyıdan çekilmeye başlarmış....Benim takvimin bu .....
|
||
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() vallahi bu aralar buralarda balık için gece avlanmak gerekiyor...havalar soğuk olunca ava gidecek kadar gözü kara adamları bulmak zorlaşıyor...ha bi de toplanabilsek bile hava patlıyor bu seferde yada başka sorunlar çıkabiliyor...
tatlı su için de havaların ısınmasını beklemek şart oldu...yayın bile çıkmaz oldu bu aralar... rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() Şu iğdeler çiçek açin gene tutamayalım sorucam sana amcacım o zaman. Tek amacım iğde yetiştirmek oldu
|
||
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu zamanlar zaten balığın iyice kıtlaştığı ve isteksizleştiği zamanlardır. Bunun nedeni bazı balıkların yumurta dönemine girmesi ve yem yememeye başlamasıdır. Ama bunun dışında benim görüşüm mevsimlerdeki dengesizliklerin ve son dönemlerde arkası kesilmeyen lodos fırtınalarının da balığı rahatsız ettiği yönünde...
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() Mertim profesörüm aynen katılıyorum
|
||
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() burda herkez cemre nin suya düşmesini bekliyor..ama mevsimsel bozukluklar ve dengesizlikler sanrım cemrenin suya düşüşünü geciktirebilir
![]()
![]() |
![]() |
#10 | ||
Guest
|
![]() Arkadaşlar.... İshak cım+Ersen cim+Mertcim+gökselcim. +Dogancım.güzel kardeşlerim..
ben sadece bu sene için şunu diyorum... herşey karışık. işin içinden çıkmak zor bence bu konuyu akademik bilgisi olan arkadaşımız varsa o çözer.. 1-her yıl mevsimler değişiyor.. 2-bu sene en azından benim yaşadıgım bölgede sular geçen seneye göre daha sıcak./ılık 3-o halde neden balıklar ortalıkta yok?? demekki içgüdüleri ile haret ediyor.. bu durumda balıkların iç güdüleri + mevsimsel değişiklikler in % lik etkileri ne kadar oranda hareket tarzını etkiliyor...20 yıl sonra yaşarsak iklimlerde değişim sonucu sular dahada ısınırsa . bu balıklar yine aynı davranışımı gösterecek.??? yoksa.??? garip bir duygular içindeyim yav. ![]() |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Balik avi | avcı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 21-08-2008 23:09 |
Sezonun İlk Balik Avi | levent_izmir | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 2 | 09-10-2006 12:34 |
Kizilirmak'ta Dev Balik | erol hoca | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 27-03-2006 06:06 |
Balik | hijacker54 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 26-03-2006 08:34 |
Yaz Başinda Bir Balik Avi | yasin bayrak | FOTOĞRAFLARIMIZ | 2 | 19-01-2006 20:08 |