|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar 25 ytl ye kamış+makina aldım.özellikleri:
kamış:3291 albastar makina:lyra 600-60 iki toplu dişli 1:4.8 (burada yazandan birşey anlamadım.belki türkçeye çevirirken yanlış çevirmişimdir.) |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Oğuzhan güle güle kullan, oltana hep büyük balıklar vursun...
Makinen iki bilyeliymiş, devir oranı da 1:4,8. Yani makinenin koluna bir tam tur yaptırdığında kafa kısmı 4,8 tur yapmış oluyor...
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() oğuzhan güle güle iyi günlerde kullan kardeşim. umarım tadını çıkara çıkara kullanırsın
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() saolun arkadaşlar.özelliklerini anlamadığım için yazmıştım güzel mi bir bakın diye.mert abi saol.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Rastgelsin kardesim ...
tutmus oldugun baliklarida yayinlarsan cok sahane olur ... iyi günlerde kullan ... selamlar
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ilk makinemi aldığımda yaşadığım heyecan geldi aklıma
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() çok sağolun.inşallah güzel,büyü balıklar yakalayabilirim.o oltayla açıldığımızda balık mevsimi değildi.hiç tutamadan döndük
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan
|
![]() oğuzan mevsim tam zamanı inşallah güzel avlara denk gelirsin..
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Güle güle kullanırsınız inşallah...goca goca baluklar nasüp oluuu inşallah...
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Olta Ve Olta Takımları Hakkında | MAVİ FENER | Olta Nedir? | 9 | 21-06-2012 14:57 |
Olta Nedir ? | MAVİ FENER | Olta Nedir? | 2 | 26-04-2012 12:39 |
Bir kaç olta kıyıdan | avcı | Takım Çeşitleri | 5 | 15-10-2011 16:50 |
05.09.2005 olta avı | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 06-09-2005 21:07 |