|
![]() |
#1 | ||||
Organizatör
|
![]() Arkadaşlar, sonunda ilkel sistemi bırakmaya karar verdim, elle değilde kamışla avlanmak istiyorum, ama hem karada hemde tekne de kullanmak istiyorum birde at-çekte kullanayım diyorum
![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() adnan bey bende sizin gibi el oltasından kamışa gectim ben teknede alba starın 1.35 1.20 lik kısa tekne kamışlarını kullanıyorum çapari için 2.10 1.80 lik kamışlar iyi bunlar 100 300 atarlı kamışlar ayrıca 1.80 çıkrık tipi makinalarla kulanılan 80 lbs kamışıda derin suda kullanıyorum makinaya gelince secenek çok ama tavsiyem her iki tip içinde banaks daha ucuz istersen alba star atom serisi bu kısa kamışlar öyle pahalı değil fiyatıda 6 ile 10 ytl arası ben senelerdir kullanıyorum hiç birşey olmadı daha detaylı bilgi için kısık balıkçılığın sitesine bak secenek çok rastgele
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Adnan Abi üçü bir arada olmaz maalesef. En iyi olasılıkla iki makine ve iki kamış alman gerek. Dost acı söyler abi
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() adnan abi valla abarttın bütün bu özellikleri barındıran kamış ve makina bulursan nolur bizide haberdar et. abi ortasını bulman lazım yada ez az iki takımın olacak. ben dam tercih etmiştim. biraz fiatlı ama kaliteli diye önermişlerdi. bir tanede at çek için 5-15 gr atarlı bitakım düzeceğim insallah. incelemek istersen dam ürünlerinde indirim var.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Adnan abicim yanlış yere açmışsın konuyu ben gerekli yere taşıdım
![]() Öyle kamış yok malesef abicim 3 tane alıcaksın karadan giderken 2 tanesini tekneden giderken 1 tanesini götürüceksin olay bu yavaş yavaş düz takımı ilk önce önümüzdeki aylarda kullanacağın normal dip oltası için bir kamış al derim sonra tekne kamışı en son at çek kamışı ![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Adnan abi, takımları al pratiklik güzel olur ancaaaaak, el oltalarınıda yanında asla ayırma derim..
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() ins hepimz güzel balıklar tutarz
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
av bayiliği hakkında bilgisi olan | zayyy | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 23-08-2010 00:46 |
antalyada 4.20 tekne arıyorum bilgisi olan | foker2008 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 24-12-2008 16:37 |
antalyada kıyı balıkçılığı yerler hakkında bilgisi olan | foker2008 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 23-12-2008 19:32 |
bilgisi olanlar?? | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 0 | 20-03-2007 15:33 |
bilgisi olan varmı? | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 12 | 24-11-2006 19:10 |