|
Malzeme Üreticileri Malzeme üreticilerine ulaşabileceğiniz web adresleri... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Arkadaşlar, sitenin çoğunluğu İzmirli Gördüğüm kadarıyla
![]() Farklı illerden de, bulunduğu yerde kaliteli malzeme satan, uygun fiyat çeken esnafları bilen arkadaşlar, alışveriş yaptıkları memnun oldukları yerleri yazarlarsa, çok faydalı olacağını düşünüyorum. Mesela ben İzmit'te hangi dükkanda malzeme çeşitliliği bol, fiyat uygun ve en önemlisi adam gibi bi esnaf war bilmiyorum. Esen kalın...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() ben genelde istoçtaki kısıktan malzememi alırım bence çeşit bol fiyat iyi ayrıca yüzde 10 indirim yapıyor çanta hediye ediyor tavsiye ederim rastgele
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() mustafa daha önce bu konu ile ilgili yapılmış erol abimizin bir araştırması var izmir ile ilgili linki aşağıda burdan ulaşılabilir..
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] yemci zeynele ulaşım için gökselin yazısı [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 17-03-2007 " tarihinde saat 09:33 itibariyle Güven ÖZYELDAN tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Hangi Tekneler Amatör Balıkçılığa Uygun | yilmaz | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 7 | 30-09-2010 19:36 |
en uygun saatler??? | shark1 | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 4 | 12-10-2008 18:50 |