|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() yalçın abi teşekkür ederim fotolar için..boşuna sahil boşuna tekneyle yer geziyorsunuz beyler işte balık kerterizi size çeşmede bir evin bahçe duvarıymış bu...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ben size anlatmamış mıydım bunu Güven. Dayım bu yaz cep telefonundan videosunu çekmişti, orada görmüştüm ben de. Servet valla
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() güven bu arabamı suyun altında yoksa balıklarmı karada yaşıyor.
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Kızları yok muymuş araştırdınız mı? Tagoyu everirdik
|
||
![]() |
![]() |
#5 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() dün akşam ben de ege tv haberlerinde izledim bunu. harika bir olay.
çeşme bana ters olduğu için o tarafa giden arkadaşlara öneririm. denizden boş dönenler için uğramaları gereken net bir kerterez. ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() çok güzel olmuş ya...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Güven paylaşım için teşekkürler dostum...para var,huzur var diye boşuna dememişler...
eveeeeeet beyler...bu hafta sonu organizasyonu belli oldu sanırsam... ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Onur senin surf kamışla 100 m'den sallar içinden balığı alırız, yakalanırsak uzaktan kaçması daha kolay olur
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() valla bana uyar abicim....sırayla herkes birer kere atar artık kamışla....yalnız bu akvaryumu gerçekten görmeye gitmek istiyorum....tam mevkiini bilen varsa açık adres versin lütfen...
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
c.tesi günü çeşmede av yapalımmı | kekeme | Organizasyonlar | 1 | 25-03-2009 23:30 |
11-12-2008 çeşmede mercan ve karagözler | bird | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 18 | 18-12-2008 10:55 |
Çeşmede balık kerterizi ... | Güven ÖZYELDAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 20-03-2007 16:13 |
rastgelsin ekibi çeşmede | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 16 | 13-09-2006 12:08 |