|
Videolar Olta ve zıpkınla yapılan avların videoları... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() abi Video süper cidden bu hayvanlar cok ürkütücü geliyo bana
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaş ben murenı gorunce yolumu degıştırıyorum neme lazım vidyoda bunun kanıttı
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() valla ben almiyim...alanada mani olmiyim...mürenin kan kokusu yüzünden dalgıçların zıpkınlarına bile saldırdığını,10'lu 2 kıbrıs takımı,2-3 tane tek çupra iğnesini ve de nerdeyse yarım cm.lik elektrik kablosunu
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu arkadaşlarla çok karşılaştım, hatta vurduğum balığı yediği bile oldu
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı
|
![]() ben daha başlamadan korktum bu mürenden daha öncede çok duymuştum ama böylesini ilk kez gördüm çok heycan verici olur denizde karşılaşmak herhalde
![]() |
![]() |
#8 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu müren denen balık, elbet bir yem türünü çok seviyordur. Bunu tesbit edip, tuzaklar kursanız olmazmı. Tehlikeli balıklar suda durmasın bence,Aslında denizden anlamam. Ama yazılarınızdan gördüğüme göre ürküdücü bir yaratık, ne gerek var böğle hayvanlarla uğraşıyoruz. Adam ne demiş denizden babam çıksa yerim. Madem yenecek, tuzakla tutup yiyelim. Tabiki kökünü kurutmadan. Köpek balıklarıda tehlikeli ama görüyoruzki vatandaş avlayıp,pazarlarda bile satıyor. ( Tabiki biz pazarda görüyoruz ) Kendimizi tehlikeye atmayalım lütfen. Bu sitenin sizlere ihtiyacı var. Saygılar.
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Gürkan Abi denizdeki mürenleri denizde bırakmak gerektiğini düşünüyorum. Aslında gerçekten hayranlık verici canlılar ve insanların düşündüğü kadar tehlikeli de değiller işin doğrusu. Rahatsız edilmedikleri sürece kimseye gidip özellikle saldırmazlar. Bu nedenle deniz onların doğal ortamı olduğuna göre biz daha dikkatli davranmalıyız diye düşünüyorum...
![]() |