|
ZIPKINLA SUALTI AVI Teknikler,sağlık ve zıpkıncılıkla ilgili herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Selam arkadaslar son zamanlarda Türkiye'deki zipgin fiyatlarindan haberim yok..
Benim emektar Yilmaz hala is görüyor ama caga ayak uydurmak lazim ![]() Agustosta Izmir sularindayim insallah gelirken zipginda getirecem. Burada zipgin kullanimi ve satisi yasak oldugu icin Italya Cressi Sub a siparis verecem Cressi nin 100 lük Apachi zipginina kargo bedeli dahil 90 - 100 € arasi diyorlar. Türkiye deki fiyatlar hakinda beni bilgilendirirseniz sevinirim. Bosuna hamallik yapmayim. Tesekkürler
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Bahsettiğin fiyat iyi bir fiyat..ancak imkanın varsa exalibur 3000 al derim......
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() valla türkiyede fiyatlar 45 ytl den başlıyor 300-500 kadar çıkıyor
bilgin olsun ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Söz ettiğin zıpkının fiyatını bilmiyorum ama genel olarak yurtdışı fiyatları daha ucuz. Fiyat iyi gibi geldi bana. Yalnız getirriken sorun olup olmayacağını da bir araştır derim...
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tüm bilgiler icin cok tesekkürler...MERT ayrica sana uyarin icin ayrica tesekür ederim.Cok düsüncelisin.
Dalgalardir evimiz Yosun kokar tenimiz Enginlere bin selam BIZ DENIZCIYIZ Cumhur 1980 Berlin Bu mesaj en son " 18-05-2007 " tarihinde saat 12:02 itibariyle freediver tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() bende zıpkınla avlanmaya merak sardim ve başlamak istiyoru bana önerebileceğiniz ucuz ve kaliteli bir marka varmi birde boyutlari 75,90,110cm'lik boyutlardan en uygunu sizce hangisi şimdiden teşekkür ederim
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() emre aramıza hoşgeldin.. imza ayarlarını yaparsan hitapta güçlük çekmeyiz.. paylaşımlarının daim olması dileğiyle rastgelsin..
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() selam sizin için birz araştırdım ve buldum sizin bulduğunuz zıpkının türkiye fiyatı 124€ civarında yani 222ytl oluyo karar sizin italya daha avantajlı gibi buradanda bakabilirsiniz [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() emre zıpkına yeni başlıyosun e o zaman doğal biraz olarak lapin vurucaksın
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar çelik makaralı zıpkınların ve tüplü dalgıç elbisesinin fiyatlarını ve resimlerini bulabilirseniz sevinirim 10 yıldır dalıyorum ama artık su altında üşümeye başladım böbreklerimi kaybetmek ten korkuyorum şinorkel de iyi olmuoy balık çık uğraştırınca havasız kalıyorum lütfen beni bilgilendirirseniz sevinirim...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Benzin Fiyatlari | hamurabi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 10 | 21-06-2008 23:11 |