|
TATLI SU AVI Tatlı sularda olta ile yapılan avlar hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Miço ![]()
|
![]() abc............................................... ..........................................
Bir gölde asla özgür değilsiniz herzaman sizi avlamak için bekleyenler vardır birgün gelir seni tutarlar bebeg ![]() Bu mesaj en son " 15-04-2008 " tarihinde saat 08:57 itibariyle genc balıkcı tunahan tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() ''Amcagil ''ha bayıldım bu ifadeye harikasın
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Organizatör
|
![]() Tunahan sizler bizim geleceğimizsiniz kendine iyi bak.. başarılar.....
![]() |
![]() |
#4 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Borabay'ı da bir özlemisim ki anlatamam; çık Amasya'dan yukarı; hele bir de yagmur ciseliyor ise; bak keyfine; bungalovlar hala yerinde duruyor sanırım. Umarım temizliği hala aynıdır; zira malum; mangal falan derken gittimiz yerleri perişan ediyoruz. (dikkat etmeyenler var yani)
Ama o Borabay; yolu Amasya tarafına düşen kesin uğrasın derim dostlar kalın sağlıcakla Sevgi ve Işıkla kalın
Metin (Alparsbeğ) Eşrefpaşa - İzmir, 1970 A Rh(+) ![]() ![]() Güzel Türkçe'mizi lütfen düzgün kullanmaya çalışalım. Ben mükemmel değilim, ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sizlerin de desteğini bekliyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen Kan Bağışı Kampanyamıza Destek Olun. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() guzel taktık paylastıgın ıcın sag ol
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||