Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > SOHBET ve EĞLENCE > FOTOĞRAFLARIMIZ

FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm.

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 21-06-2007, 11:12   #1
Rauf
Guest

Varsayılan Onur arkadaşımla zıpkın Avı

Onur il yaptığımız telefon konuşmasında alanyada olucağını ve beraber balık avına gidebiceğimizi sorduğunda hic düşünmeden kabul ettim zira diğer sitelere ve rastgelsine eklediği resim ve av anılarından dolayı kendisini zaten merak ediyordum.alanya yeni limandan aldım kendini istediği yerde bir iki dalış yaptı benim o bölgede balık avı olanağı olmadığı icin sadece ona baktım her dalış bir dakika sürüyordu yukarda yarım dakka dinlenip yine dalıyordu cok sistemli mutad bir dalış periyodu izlediğimi taktir etmek isterim gerci yol yorgunu ve dalışa yeni başladığını söylüyordu ama banim gencliğimde daldığım derinliğin iki misli (12mt)daldığı gibi en iyi zamanımda yarım dakka dalan biri olarak ne yaptığını cok iyi biliyorum bu günden hatıra ilk daldığı bölgede ikitral vurdu yaklaşık 45 cm civarı daha fazlasınıda vurabileceğini ama secici bir avcı olduğu icin devam etmedi kale dibine daldı güzel sinaritin yarım metre daha uzakta duğundan atmadığını söylemişti .o günün anısına.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
  Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları