|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() 02.07.2007 günü Mardin ilinde resimde görmüş olduğunuz Aynalı Sazanları Yakaladım.Herbiri Standart boy, 1.30 kilo.Bu sefer Trofelerle karşınıza çıkamadım ama inşallah yakında Trofelerle karşınızda olacağım.Hepinize Saygılar...[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İsmail abi tebrikler balıklar torna tezgahından çıkmış gibi tek boy
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Sağol Taygun Kardeş.Bunlar fazla idi ama arkadaşlara da dağıttım elimde kalanları resimledim.Bu gün bunlardan geldi.İyi yemlemenin faydaları.
İsmail ESENCAN 06.01.1969 ESKİŞEHİR Kan Grubu A Rh (+) Bu mesaj en son " 02-07-2007 " tarihinde saat 18:52 itibariyle mufi tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Sağol İshak Abi Darısı Sizin Başınıza.İnşallah Sizler Daha iyilerini Tutarsınız.İğneniz Keskin Şansınız Bol Olsun
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() İsmail cim oranın sazanları genelde hangi yemleri tercih ediyor??
|
||
![]() |
![]() |
#6 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Muvaffak Abi Buranın Sazanlarını Buranın Halkı Hamura Alıştırmış ama ben Batı Usulü Mısır ve Solucan Kullanıyorum.Buğday ile suyu yemleyip Mısır ve Solucan Takıyorum ama çoğunluk Solucana geliyor.Ancak 5 kilonun üzerindeki Aynalılar Mısıra geliyor.Ayrıca Köylü Tırıvırı belasına alışmış, bende kendi imkanlarım ölçüsünde onlara olta yapıp, olta ile avlanmalarını öğretmeye çalışıyorum.İnşallah tayinim buradan çıkana kadar bayağı bir mesafe kaydederim diye ümit ediyorum.
![]() |
![]() |
#7 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() ![]() Balıklar harika tebrik ederim. İnşallah birgün bizede sazan yakalamak nasip olur. ![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() [quote=balıkcı67Balıklar harika tebrik ederim. İnşallah birgün bizede sazan yakalamak nasip olur.
![]() gelirsin bu taraflara sanada nasip olur ![]() |
||
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ismail Abi gene döktürmüssün masallah
![]() ABi birak trofeyi sazanin en lezzetli büyüklügü bence 3 kg. ye kadar olan boyu gerisi sasi oluyor.Ama baligin yetistigi yerde önemli yoksa büyükleri löp et ![]() neyse afiyet olsun Trofeleri bekliyoruz
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
29-11-2007 Sazan Ve Alabalik Avi (nostalji 5) | C@feran | TATLI SU AVI | 39 | 12-06-2008 17:57 |
2007 avlarım:) | almora | DENİZ AVI KARADAN | 27 | 26-05-2008 19:46 |
29-09-2007 Sazan Avi (nostalji 3) | C@feran | TATLI SU AVI | 1 | 06-05-2008 10:13 |
2007 sazan av resimleri | polmurat | FOTOĞRAFLARIMIZ | 12 | 29-02-2008 20:02 |
01-12-2007 Sazan Avi (nostalji 6) | C@feran | TATLI SU AVI | 0 | 02-02-2008 00:18 |