|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() ![]() Arkadaşlar selam uzun zamandır aranızda değildim işlerimin yoğunluğundan dolayı fırsat bulamamıstım ama balıkçılığa herzaman frsat yaratabiliyorum işte buda son gözdem gecen hafta cumartesi akşamı balıkesirin fener beldesinde yazlık evin önünden olta attım saat 22:00 gibi 2 saat kadar yemler iyi olmadığı için atıp çekip yem değiştirmekle uğraştım ( yem olarak sardalya kullandım çabuk dağıldığı için çok uğraştırdı ) artık saat 24:00 gibi toplanıp gitmeye niyetlendim ama son bikez daha atıp şansımı denemek istedim oltayı attım hatta zil i çıkarttım çantayı toplarken bi anda olta düştü gidip çektim ve yukarıdaki levrek geldi daha atabilsem belkide daha cok tutabilirdim ama yemler bittiği için dönmek zorunda kaldım yinede eli boş dönmemek gayet güzel bi duygu ![]()
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
12,200 gr LEVREK | müjdat | FOTOĞRAFLARIMIZ | 34 | 17-11-2009 10:27 |
levrek... | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 02-12-2007 07:30 |
balıkesir-dursunbey bölgesi hakkında yardım | Tungaalp_07 | TATLI SU AVI | 0 | 10-11-2007 15:50 |
Levrek | Sohbetcibaba | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 1 | 31-05-2006 08:29 |
Levrek | Anıl ÜNALAN | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 1 | 24-02-2006 05:04 |