|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() 13 Temmuz saat 08:30 da Uzunköprü'nün büyük balıkçısı ALİ GARİP namı değir
BULGAR ALİ yada İTHAL ALİ ağbimizin tuttuğu 18,5 kg 1.5 metre boyundaki yayını sizinle paylaşmak istedim aynı gece balığın MEVLÜTÜ YAPILMIŞTIR ![]() ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Oh kebab ....
ellerinize saglik ... afiyet olsun . selamlar - rastgelsin
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu Meriç hakikaten duyduğum kadar iyi yayınları barındırıyormuş.Adamlar traktöre bağlayıp çekenler var diyordu da inanmıyordum...
Çok güzel bir balık.Saygılar.Kısmetse seçimlerden sonra galiba 27 sinde Enez'de olabilirim.Ben de yayın avlamak istiyorum ama kısmet... Bu arada mevlüt pilavı da balığın kendisinden oldu heralde... Çok güzel bir balık...Saygılar... Rastgelsin...
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrikler çok güzel iri bir yayın. Mevlütüde yapılmış sorun yok
![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ha maşallah kuzu diyeceğim ama bu kuzuluktan çıkmış koç olmuş.Böyle güzel avların devamını dilerim.
![]() |
![]() |
#6 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Hakkı İTHAL ALİ abinin tuttuğu Yayın harika.Tam benim alanıma giriyor, ama maalesef böyle bir yayını Mardin de tutmak için çok bekleyeceğim.Çünkü yok kardeş.Afiyetle yediğinizden eminim.Elinize kolunuza sağlık, Şansınız bol iğneniz keskin olsun.
![]() |
![]() |
#7 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() tebrik ederim çok güzel bi balık,nasıl geldiğini az çok tahmin edebiliyorum bende 7 sene önce sakaryada 4 kiloluk yakalamıştım...saygılar...
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Miço ![]()
|
![]() yayında hakkını vermiş hani...
![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
iğne:uzunpalalı pala=1.5m misina:15 20 mt halat yem=2 3 tane koyun teknik halatı traktöre bağlayıp oltanın uç tarafını füzenin içine yerleştiriyorsunuz füzeyi ateşleyin olta suya düşttüğünde 50 60 yıl sonra kontrol edin balık olabilir ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Olta Ve Olta Takımları Hakkında | MAVİ FENER | Olta Nedir? | 9 | 21-06-2012 14:57 |
Kızılırmak'ta 16 kg'lık Yayın (Nostalji 4) | C@feran | TATLI SU AVI | 13 | 05-07-2010 09:01 |
Yayin Baliği | fihaem | Tatlı Su Balıkları | 9 | 21-12-2008 17:03 |
Meriç ten çikan Devasa Yayin Baliği... | crowe | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 19-03-2008 16:29 |
Yayin | rüzgar2 | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 4 | 27-05-2006 20:39 |