|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() cıpura zamanı focada bulusalım
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan
|
![]() yekta kaptan merhabalar.imza ayarlarınızı tamamlarsanız sizi daha iyi tanımış oluruz.foçada av başlamış sanırım inşallah bi organizasyon gerçekleştiririz orayada..görüşebilmek ümidiyle saygılar...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ımza ayarlarını pek anlamadım ama tamamlarım ...sonucta guzel avlar yapıcaksak her seye deger ...........
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() buhafta sarkıtmada ıdım guzel balık vardı aMA hava cok sert tı.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Selam yekta kaptan.İlk aldığımız tekne foçadaydı dolphin diye 6 metrelik bir balıkçı kayığıydı.3 defa foçaya geldik yer bilmediğimizden bazen birilerinin ardına takıldık bazen şansımızı denedik bazen oldu bazen değil.ben balçovada oturuyorum, çok uzak geldi neyse onu sattık şimdi 7,5 luk bizim için düzgün bir teknemiz var.foçaya gelmek istiyorum ama yer bilmiyorum gezi amaçlı gelmiş olacağım.şayet hava iyi olurda gelirsek sizi bulabilirmiyiz,bulsak bize yer gösterirmisiniz.beraber iyi bir gün geçirmek istesek size uyarmı.sitedeki arkadaşlardan gitmek isteyen olursa memnuniyetle misafir edebilirim.
Selamlar saygılar.
Huzuru bulduğum ve mutlu olduğum yer.... deniz. Oğlum ve ben sizi seviyoruz. Ender ÇAM 1966 A Rh + İzmir-Balçova 0 232 459 24 10 0 507 747 63 32 endercam35@gmail.com ender.cam@windowslive.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() urladada guzel yerler var 1 ay once tekne ıle gelmıstım orada ulburun teknesı var onun belgeselını cektım kemık hastanesının kuzey dogusunda guzel avlaklar var
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() yekta kaptan,aramıza hoşgeldiniz.
keyifli paylaşımlar dilerim. foça da çupra geçidi hala başlamadımı ?
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() gunde bır tane kaba lıdakı denk gelıyor ..amacımız gunde tekne basına 50 kg ..15 gun ıcınde bellı eder kendın ı balık
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
ÇİPURA (Sparus auratus) | Taygun KOCABIYIK | Deniz Balıkları | 36 | 24-01-2012 14:26 |
çıpura için avlak tarif edebilirmisiniz. | baris1975 | DENİZ AVI KARADAN | 2 | 10-12-2008 00:01 |
foçada çıpura avı | baris1975 | DENİZ AVI KARADAN | 3 | 31-01-2008 10:27 |
27.01 Foça | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 7 | 29-01-2008 13:49 |
çıpura avı | baris1975 | DENİZ AVI KARADAN | 4 | 05-12-2007 23:27 |