|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhabalar,
Ben foruma Ingiltere'den katiliyorum ![]() Aslen Izmir'liyim (Karsiyaka ![]() Uzun sure once (1990'lara kadar) ozellikle Urla Cesmealti'nda balik ve zipkinla amatorce avlaniyordum (genellikle Cipura, Levrek, Kefal, Mercan, ya da ne cikarsa ![]() ![]() Ayrica forumun dogayi koruma temasi da cok yerinde olmus, tebrik ediyorum emegi gecenleri. Fazla katkida bulunamayabilirim, cunku Ingiltere'nin bulanik sularinda avlanmak - Ege'nin mavi sularindan sonra - hic cazip gelmiyor, ama tum arkadaslara rastgelsin diyorum. Sevgiler, Mehmet -------- 42 / Izmir-Ingiltere Bu mesaj en son " 08-11-2007 " tarihinde saat 12:20 itibariyle mehmet07 tarafından düzenlenmiştir.... Neden: Emoticon'lar |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Mehmet Bey, aramıza hoşgeldiniz; uzaklardan hoş sohbetimize katkıda bulunacağınızdan eminiz.
Paylaşımdan keyif almanızı umarım Sevgi ve Işıkla Kalın
Metin (Alparsbeğ) Eşrefpaşa - İzmir, 1970 A Rh(+) ![]() ![]() Güzel Türkçe'mizi lütfen düzgün kullanmaya çalışalım. Ben mükemmel değilim, ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sizlerin de desteğini bekliyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen Kan Bağışı Kampanyamıza Destek Olun. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() mehmet bey aramıza hoşgeldiniz, katılımcı olmanız dileğiyle. rastgele.
Cumhur Gezen Profosyonel balıkcı İstanbulu (konum Alanya)1965 B rh+yaş 43 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] SİTE ÜYESİ ARKADAŞLAR = KONULARA LÜTFEN YORUM YAZINKİ, DOĞRU YANLIŞ, İYİ KÖTÜ, EKSİK VARSA HEP BERABER ÖĞRENELİM. Ç SULARIMIZ VE DENİZLERİMİZE PLASTİK MADDELERİ ATMAYALIM= her balığa gittiğinizde 2 ad plastiği toplayın - 2 gün fazla balığa gideceksiniz.TEŞEKKÜRLER |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Hoş geldiniz mehmet bey amca bende bu forumun yenilerindenim maa sizden eskiyim forum da iyi vakit geçiririsiniz inşallah saygılarımla
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Mehmet Bey ,keyifli paylaşımlar dilerim.
hoşgeldiniz.
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Saolun ama bana kisaca Mehmet diyebilirsiniz
![]() Sevgiyle kalin..
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() aramıza hoşgeldiniz ingilteredede balığa çıkıyormusunuz oralarda hangi balıklar var bizimle paylaşırsanız seviniriz rastgele
![]() |
![]() |
#8 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() ewet eşrefa bi çok güzel bi konuyadeğindi bunlardan bize bahsederseniz seviniriz
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Selam Mehmet, aramıza hoşgeldin, ben de İzmir Karşıyaka'dan Süleyman, ben eski telsizcilerdenim Urla Çeşmealtında "Çeşmealtı İstanbullu" kodu ile çıkan bir Şeref isimli arkadışımız da vardı, inşaat işleriyle uğraşıyordu. Herhalde onu tanıyorsundur.
Paylaşımlarını bekliyoruz.Rasgele.
![]() |
![]() |
#10 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Ingiltere'de hic baliga cikmadim. Ama yakinimizda bir kac (suni) gol var, orada avlananlari gordum. Sanirim sazan tutuyorlar cogunlukla - tatli su baliklarini pek tanimiyorum dogrusu. Bir de "pike" denen bir balik var, bu daha cok nehirlerde bulunuyor (goruntusu de sazana gore daha guzel).
Buradaki balik avciliginin bize en "ters" ![]() ![]() ![]() Deniz balikciligi (TV'de belgesellerden gordugum kadariyla) daha cok mezgit ustune sanirim. Yalniz bir arkadas Ingiltere'nin guneyinde iri levrekler (sea bass) yakaladigini soylemisti.
![]() |