![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Denizde piknik olurmu demeyin bal gibi oluyor.24 cumartesi gününden nevale(mazot,yem,tava,gazocağı vs) konularında beş arkadaş vazife paylaşımını yaptıktan sonra 25 pazar günü saa 00/6 da teknede buluştuk evvela alışıldığı üzere palamuta sırtı sonra yemli av muhabbeti başladı gelişen olaylar videoda gizli bir pazar ertesi tebessümü.
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Rauf kaptanım harika çekim olmuş inanın kahkahalarınıza ortak oldum ekran başından. Cumhur abimde bana kokar çupralarını layık görmüş bunlar Taygun için diyor
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Afiyet olsun yarasın
selamlar saygılar
Huzuru bulduğum ve mutlu olduğum yer.... deniz. Oğlum ve ben sizi seviyoruz. Ender ÇAM 1966 A Rh + İzmir-Balçova 0 232 459 24 10 0 507 747 63 32 endercam35@gmail.com ender.cam@windowslive.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Merhaba arkadaşlar denizde piknik fail lerin den olan ben öncelikle Rauf abime bu güzel çekimlerinden dolayı çok teşekkür ederim.Şunu itiraf etmeliyimki grup bir harika onlarla olmak benim için büyük bir şans,her zaman pozitif enerjiye sahipler degilse bana katlanmaları zor olurdu.dilerim hepinizin böyle dostları vardır.Aslında ne kadar tekneyle gitsekte benim gözüm hala kıyıda ,tabiki her horoz kendi çöplüğünde ötermiş ben kendimi kıyıda daha başarılı buluyorum.Hepinize sevdiklerinizle mutlu sağlıklı günler diliyorum
![]()
M. Remzi USLU 1969 A rh+ Denizlerimizi temiz tutalım! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 05326128048 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() rauf abi bir firemiz var, çöplüğünü özlemiş, napalım bizde 3 kel-4 hemşo takılırız bundan sonra. taygun seni anmamak elde değil kardeşim bu kokar çıprası almış başını gidiyor, hele bir yer varki senin oraya rahmet okutur valla hiç boşu yok indirdiğin iğne kadar alırsın, ama sana söz rauf abiyi bir sabah palamuta götürürsem senin için yakalayacağım. rastgele.
Cumhur Gezen Profosyonel balıkcı İstanbulu (konum Alanya)1965 B rh+yaş 43 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] SİTE ÜYESİ ARKADAŞLAR = KONULARA LÜTFEN YORUM YAZINKİ, DOĞRU YANLIŞ, İYİ KÖTÜ, EKSİK VARSA HEP BERABER ÖĞRENELİM. Ç SULARIMIZ VE DENİZLERİMİZE PLASTİK MADDELERİ ATMAYALIM= her balığa gittiğinizde 2 ad plastiği toplayın - 2 gün fazla balığa gideceksiniz.TEŞEKKÜRLER |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#8 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#9 | |||
Miço ![]()
|
![]() allah muhabbetinizi bozmasın
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Denizde Çatışmayı Önleme | Çağatay | Meteoroloji,Navigasyon , Harita ve Denizcilik | 12 | 21-10-2011 10:39 |
Bilin Bakalım Denizde En Hızlı dans ederek Giden balık hangisidir.? | Dans | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 3 | 06-10-2009 20:01 |
Denizde yanlız adam ve balıkları.07.Ekim.2008 | orhan Kucukbicmen | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 10 | 12-10-2008 22:00 |
hangi balık hangi denizde | mufi | Deniz Balıkları | 3 | 04-01-2008 21:11 |