|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Bu sitede bir de üstadın sesini duyalım istedim...
Sait Faik Abasıyanıktan bir şiir,ve bize hiç yabancı değil... CIVA Bir yirmibeş kuruşluğa cıva sürdük Lüfer tutarken, Akşamüstü. Pırıl pırıldı gökyüzü,zoka,deniz, Yirmibeşlik. Denize kadar uzanmıştı livar. Sandal ufacıktı, Lüfer tutmuştuk. Zokamızdan cıva uçmuştu, Yirmibeşlikten uzun müddet Uçmadı. Sonra parayı geçiremedik. |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Helal hocam. Foruma da uygun çok güzel.
![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() sait faruk ustamızın balıkçı apostol diye bir hikayesi vardı oda çok güzeldi bulabilirsem ekleyim.
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Ahçının elinde bir tava
Tavanın içinde bir uskumru Hoplatır tavayı ahçı Kızgın yağdan bütün zoru Sıçrar uskumru havaya Sözde hürriyete doğru Can YÜCEL |
||
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Orhan Veli'den de yazmak lazım...
DENİZİ ÖZLEYENLER İÇİN Gemiler geçer rüyalarımda, Allı pulllu gemiler, damların üzerinden, Ben zavallı, Ben yıllardır denize hasret, "Bakar bakar ağlarım." Hatırlarım ilk görüşümü dünyayı, Bir midye kabuğunun aralığından; Suların yeşili; göklerin mavisi, Lapinaların en harelisi... Hala tuzlu akar kanım İstiridyelerin kestiği yerden. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() Vaaaay baba büyüksün...
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sait Faik'ten... | aserkansatı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 30-03-2006 01:35 |