|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar dün akşam çok güzeldi, üstümüzde dolunay bütün hünerlerini sergilerken denizin üstündeki yakamoz ve durmadan sallanan kamışlar,sizlerle paylaşınca daha da güzel olduğu için hemen resimleri yolluyorum.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
M. Remzi USLU 1969 A rh+ Denizlerimizi temiz tutalım! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 05326128048 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() vay erkepli bakıyorumda gene kıyıdan işi götürmüşsün tebrikler.sen birdaha kayıkla balığa gitme sana uğursuz geliyor.
Cumhur Gezen Profosyonel balıkcı İstanbulu (konum Alanya)1965 B rh+yaş 43 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] SİTE ÜYESİ ARKADAŞLAR = KONULARA LÜTFEN YORUM YAZINKİ, DOĞRU YANLIŞ, İYİ KÖTÜ, EKSİK VARSA HEP BERABER ÖĞRENELİM. Ç SULARIMIZ VE DENİZLERİMİZE PLASTİK MADDELERİ ATMAYALIM= her balığa gittiğinizde 2 ad plastiği toplayın - 2 gün fazla balığa gideceksiniz.TEŞEKKÜRLER |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Miço ![]()
|
![]() abıcm tebrık ederım cok guzel bı av olmus daha bereketlı avlar dılegıyle
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Maşallah abi döktürmüşsün melenur'u minakopu mırmırı almışın 3 M yi tamamlamışsın
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Tebrik ederim Remzi bey...
![]() Nasıl yakaladınız bu minekopları...? bizim bölgede de zaman zaman görülüyor.. Arkadaşlar canlı karides ile aldıklarını söylüyorlar... Sizin orada başka yöntem var mı? Birde bu canavarları Jig lerle aldıklarını okumuştum... Ne dersiniz..? Selamlar..
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Tebrik ederim Remzi abi
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() Remzi kardeşim kıyı balıkcılğında bir ustadır ayrıca gece avcısıdır ben onu tanıyıncaya dek alanyada bu nevi balıkların olduğunu pek sanmıyordum eğer bende bir gece karar verirde onunla balığa gidersem tekneciliği bırakırım diye korkuyorum
![]() |
||
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Soldan üçüncü balık nedir ben çıkartamadım onu sinarit palazına benzettim ama karadan olma olasılığı düşük bir balık
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Remzi bey minekopları hangi yemle yakaladınız?
![]() |
![]() |
#10 | |||
VİP ![]()
|
![]() Remzi kardeşim av çok süper olmuş tebrikler.Bu balıkları aldığın yerde gündüz avlandınmı?Bende aynı çeşitlerden ekim kasım gibi gündüz avlarında aldım fakat bu aylarda gündüz hep naylon dönüyorum.Bende gece mi denesem acaba?
![]() |
![]() |