|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Arkadaşlar izleyin şu balığın canavarlığını.Nasıl yutacaksa...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() oha desem sanırım ayıp olmaz
ama o balığı yakalamak eminim çok keyifli olurdu.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Serkan o alabalık o turnaya ufak bile gelir şunu unutmamak lazım bu gibi görüntüler bize kötü gözüksede bu bir tabiat kanunu büyük balık küçük balığı yutar ve tabikide her balık her göllere ve nehirlere bırakılmaz bilhassa alabalık bulunan sulara turna bırakılmaz.
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Görüntü muhteşem,tam bir doğal yaşam kavgası, büyük balığın küçük balığı yuttuğunun ispatı.
Taygun tabiki bu balığı tutmak keyifli olur. Bir taşla iki kuş vurmak gibi, bir kancayla iki balık tutmuş olmanın mutluluğu da daha bir keyifli olurdu.. ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bence de zor yutar bu balığı. Ama gene de diğer balık bayağı örselenir...
Saygılar...
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Miço ![]()
|
![]() bence o balığı her turlu mideye indirir
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() Arkadaşlar ben yeni üye oldum adım oguzhan turna o balığı her türlü yutar turnada binevi denizde yılan gibi valla direk yutuyor
|
||
![]() |
![]() |
#9 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() valla ben turnanın karnından nerdeyse kendi boyuna yakın yine bi turna çıkardığımı biliyorum.daha hazmetmeye çalışıyordu.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() turna ne yapar ne eder o balığı yutar..
Denizde bir kere levrek için iri bir isparoz bırakmıştım. oltayı çektiğimde ucunda isparoz kadar bir hanoz vardı. isparozu yutmuştu.. Bu hanozlarda da turnalık var biraz galiba... ![]() yemin boyutuna bakmıyor.... Direkt atlıyor.... ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Turna balığı av videosu | MAVİ FENER | Videolar | 0 | 27-11-2009 01:49 |
mordogan videosu | ibrahimz35 | Videolar | 8 | 10-12-2007 14:08 |
çupra videosu | eric. | Videolar | 12 | 31-10-2007 12:57 |
bir kaç zıpkın avı videosu.. | ilhanmania | Videolar | 16 | 13-03-2007 18:14 |
alabalık videosu | HALDUN YALIMLI | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 1 | 01-08-2006 09:06 |