|
Akvaryum Akvaryum balıkları, bakım, üretim, sorular... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Habitatı ve Anavatanı: Tanganika Gölü'nün Sığ Kayalıkları
Beslenme Biçimi: Etçil Davranış Biçimi: Kendi bölgesinde agresif. Kendi Türlerine Davranışı: Orta Derecede Agresif Yüzme Seviyesi: Taban Cinsiyet Ayrımı: Erkekler daha iri ve yüzgeçleri daha uzun olur. Üreme: 25 – 150 Yumurtayı Kovuklara Bırakır Sıcaklık: 24 ° - 26 ° C En Fazla Büyüdüğü Boy: 15 cm En Az Akvaryum Hacmi: 100 litre Su Sertliği: Çok Sert pH: 8,6 – 9,1 Zorluk Seviyesi: 3 ![]() Genel Yorum: Kongo, Black Kamerun gibi varyasyonları vardır. Üreme zamanı saldırganlaşır. Ortalama 1.5 yaşında üreme çağına gelir. Yumurtalamadan sonra mümkünse dişiyi akvaryumda bırakarak, akvaryumdaki diğer balıkları, mümkün değilse de kabukla beraber dişiyi ayrı bir akvaryuma almak yavruların kurtulması açısından en iyisi olacaktır. Kabukların içine yumurtlarlar ve kabukları bölge edinirler.(-----ALINTIDIR-----)
Hüseyin Caner BALIKÇı 04/05/1989 Altındağ/İZMİR/TÜRKİYE Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! O ŞİMDİ ASKER ş=222 Bu mesaj en son " 05-06-2008 " tarihinde saat 22:37 itibariyle Caner BALIKÇI tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Calvus,kimilerine göre çirkin bir balık olsada bence görüntü bakımından vede değişik renklerinden dolayi begendigim güzel bir balık.
Senin tercihinde içlerinden en güzeli. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 06-06-2008 " tarihinde saat 08:54 itibariyle ibrahimz35 tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Abi calvus türleri arasında iki tane türü tek geçerim black kamerun calvus ve nangular.Çok mükemmerl canlılar ve piyasada çok az var
![]()
Hüseyin Caner BALIKÇı 04/05/1989 Altındağ/İZMİR/TÜRKİYE Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! O ŞİMDİ ASKER ş=222 Bu mesaj en son " 06-06-2008 " tarihinde saat 11:20 itibariyle Caner BALIKÇI tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
VİP ![]()
|
![]() Hüseyincim sen meraklısın diye sana yazıyorum gerçi yanlış yere yazmıştım ama sana göstereyim dedim bilmiyorum görmüşmüydün.Tartışma ve sohbet bölümünde amazonun efendileri konulu yazıyı bir incele bakalım beyenecekmisin.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() İleride bakmayı düşündüğüm balıklar...gerçekten muhteşemler....
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Benim de en beğendiğim balıklardan biridir.. saygılar...
![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() saygılar..
Hüseyin Caner BALIKÇı 04/05/1989 Altındağ/İZMİR/TÜRKİYE Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! O ŞİMDİ ASKER ş=222 |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
VİP ![]()
|
![]() Hüseyincim onlar benim oğlanındı o meraklıydı.Resmi olanlar onda şu anda yok akvaryumu bozdu herhalde satmış gelip alacaklar diyordu.Şimdi bir tane küçük var bir tanede şoyle uzunca koca koca dişleri dişarda başka bir cins daha var.Hep onları dışarıdan getirtiyordu ben pek anlamam ama o havaalanına gidip kargodan alıyordu.Piranhalar.com da yazışıyorlardı.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İki Siyah Yumruk Havada | Taygun KOCABIYIK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 13-04-2009 15:37 |
Siyah ve beyaz etli balıklar | uzman | Balık Yemekleri | 1 | 13-09-2006 14:07 |