|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Erciyes Üniversitesi Diyetetik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Neriman İnanç, bu mevsimde bol miktarda bulunan balığın, yararlarını anlattı ve kılçığının kemik erimesinin en iyi ilacı olduğunu söyledi
Erciyes Üniversitesi Diyetetik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Neriman İnanç, “Balığın kılçığında bulunan yüksek orandaki kalsiyum ve fosfor, kemiklerin sağlığı ve dayanıklılığı bakımından önemli” dedi ve ekledi: “Kemik erimesi sorunu yaşayanların bolca, kılçığı yumuşak balık tüketmesi gerekir.” Bu mesaj en son " 20-10-2007 " tarihinde saat 22:05 itibariyle rüzgar2 tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Tahta balığına devam...
|
||
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hamsiye devam edelim bizde kılçıklı kılçıklı yiyelim.
Serkan abi birde yazın geliceksin buraya şöyle gidip güzelbahçeden taze taze papalina alıp pişirelim teneke üstünde ![]()
__________________
Taygun KOCABIYIK 13/07/1988 İZMİR Her türlü sorun, soru ve iletişim için -www.facebook.com/taygun.kocabiyik |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Hamsi Barbun Mezgit İstavrit bunları rahatlıkla yiyebilirsiniz veya yerim ben...Tahta balığına gelincede kılçığını ayıklasan da zaten bir şey fark etmiyor.Vallaha tadı güzel olmasa yenmez haa.(Öğğğğğ)
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |